2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ۸سال پیش ۸۰ کیلو بودم  با ورزش ایروبیک و رژیم که شام نخوردنو حذف شیرینی جات واجیل ۲۰کیلو درعرض یک سال کم کردم عجله ایم نداشتم بعد سر بارداریم ۲۱ کیلو اضافه شدم که الان بچم ۴سالشه تازه حدود چن ماهیه بدون ورزش کردن برنامه کالری شمار دارم عالیه خوب جواب داده الانم ۶۲ هستم باید برم ۵۰ خورده ای

چه چیزایی میخوردی نیم ساعت یکسره میدویدی؟

عزیزم چون قبلش رزمی کار کرده بودم برام سخت نبود اما شما میتونی تز زمان کمتر شروع کنی و کم کم زیادش کنی ..نه میتونی بینس استپم کنی و راه بری دوباره چند دقیقه بعد بدویی.. ببین من تنها کاری که کردم این بود که عصر قبل پیاده روی چیزی نمیخوردم.. صبح زود بیدار میشدم ناهارمم زود میخوردم که عصر غذا نخورم ..بعدشم که میرفتم پیاده روی دیگه بعدش ک میومدم نه نون میخوردم نه برنج..اگرم گرسنم میشد چیزای ابپز و بخار پز میخوردم یا سبزیجات یا گاهی اوقات میوه..راستی مهمه قبل اینکه میری پیاده روی یکی دوساعت قبلش سعی کن غذای سنگین نخورده باشی تا زودتر وزن کم کنی

من قبلا رزمی کار میکردم وزنم اوکی بود یه  مدت ادامه ندادم خیلی زیاد شده بود وزنم اما با روزی 30 ...

یکم درباره رژیمتون برام بگید چند روز گذشت تا متوجه لاغری شدید آخه من ۵ روزه دارم ورزش میکنم و رژیم کاری شماری گرفتم ولی هیچی کم نکردم میخواستم بدونم شما کی متوجه کم کردن شدید

یکم درباره رژیمتون برام بگید چند روز گذشت تا متوجه لاغری شدید آخه من ۵ روزه دارم ورزش میکنم و رژیم ک ...

ببین حداقل یه ماه باید بگذره تا به چم بیاد کاهش وزنت خیلی درگیر کم کردن نباش.. کالری دریافتیتو اوکی کن و ورزشتم انجام بده زود نتیجشو میبینی