2777
2789

چ سنگین🙃

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاقای محترم ایشون نامزد من هستن چرااا درخواست دوستی میدی کاری داشتین باهاشون؟؟؟

واقعا نامزدین؟ چه جالب☺

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
بله متاسفانه  یه تعداد از عاقایون نمیدونم کلمه ای به اسم ناموس وغیرت سرشون میشه یا نه که میان ...

خوشبخت باشین 

بله درست نیست درخواست دادن .ممنوعه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
@نی_نی_یار_3     این اقا تاحالا چندین مرتبه باکاربری های مختلف درخواست دوستی داده... م ...

کاربری های قبلیش چی بوده؟ یکی هم همش به من درخواست میده ...

[QUOTE=135611964]بله متاسفانه  یه تعداد از عاقایون نمیدونم کلمه ای به اسم ناموس وغیرت سرشون میش ...

ینی روتو برم من که از جایگاه متهم یهو میپری به جایگاه مدعی میشی مدعی ومارو متهم میکنی

امیری حسین نعم الامیر❤
ینی روتو برم من که از جایگاه متهم یهو میپری به جایگاه مدعی میشی مدعی ومارو متهم میکنی

ببین داداش اینجا دادگاه نیست اولا

دوما ازکجامعلوم که تو نامزدایشون باشی

سوما دنبال دعوا میگردی بیا خصوصی نه اینجا که حرف میزنی سریع نی نی یارو صدامیزنن