هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 عنوان ترشحات واژن 108 بازدید | 6 پست یک مدت هست که ترشحات زرد و سفید که انگار کش بیاد یا به قولی پنیری دارم و ترسحاتم کلا زیاد شدهگاهی وقتا هم جوش میزنمیه نظر شما علتش چیه؟نیاز به دکتر دارم؟شما تجربه داشتین؟ کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/02/17 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس_قطع_شده عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 395 پنیری یعنی عفونت اگه سوزش خارش بو هم داری حتما دکتر برو اگه نه با شستشو با شامپو بچه و نپوشیدن لباس زیر و پوشیدن دامن و خشک نگه داشتن خوب میشه احتمالا
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 پنیری یعنی عفونت اگه سوزش خارش بو هم داری حتما دکتر برو اگه نه با شستشو با شامپو بچه و نپوشیدن لباس ... راستش من تو حالت عادی هم پد میذارم چون نذارم خیلی ترشح دارم و دچار خارش میشم بو هم که بله یکم خیلی کم کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 پری میخواهی بشی لابد نه از پری نیست کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
eshghammt عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 398 تو لگن آب گرم و جوش شیرین بشین عفونت داری.البته اگه خیلی از عفونتت نگذشته باشه با جوش شیرین درمان میشی وگرنه برو دکتر قرص بده خدایا شکرت🙏🙏😊
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 تو لگن آب گرم و جوش شیرین بشین عفونت داری.البته اگه خیلی از عفونتت نگذشته باشه با جوش شیرین درمان می ... خیلی ممنون🙏 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤