2777
2789
عنوان

سونو nt

95 بازدید | 4 پست

دوستان کیا تو سونو NT دکتر بهشون گفت احتمالأ دختره و جنسیت واقعا دختر بود

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
من

😍😍 احتمال این که تو آنومالی چیز دیگه بگه هس؟ آخه دوس دارم براش کم کم وسیله بگیرم تا هوا گرم‌تر نشده

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان تی قطعی نیست گلم 

دکتر من اصلا نگفت گفت میگم دلت خوش میشه بعد شاید اون نباشه..با اینکه از بهترین سونوگرافیهای شهرمونه تا این حد حدسیه.

اگه وسیله میخری اسپرت بخور حداقل که هم به پسر بیاد هم به دختر

😍😍 احتمال این که تو آنومالی چیز دیگه بگه هس؟ آخه دوس دارم براش کم کم وسیله بگیرم تا هوا گرم‌تر نشد ...

اره احتمال داره تغيير كنه 

ان اتي اصلا حتمي نيس

چيزي نخر فعلا تا مطمعن شي

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١