2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری سکه خوبه سال 99؟

1394 بازدید | 9 پست

میخوام خورد خورد سکه  بخرم بهتر از پول نقد و گذاشتن توی بانکه . بورس هم دوست دارم ولی زیاد وقتشو ندارم بشینم تحلیل کنم .کسایی که سرمایه گذاری میکنند میشه بگید بهترین سرمایه گذاری از نظرشون چیه ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

کسی نیست ؟ خانوما کسی نیست پولاش رو سرمایه گذاری کنه ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه باید برای چندین سال بعد روش حساب باز کین که سرمایه بشه ...زکاتم باید بدی ...زمین خوبه اگر بخری ...

ملک برای پولدار هاس که سرمایه کلان دارن . سکه بازم رشدش خوبه تا سال دیگه بهتر از اینه که پولت توی بانک باشه . پول کم رو باید خورد خورد سکه خرید  

سكه تمام طرح امامي تا پايان سال ١٠ ميليون تومان

آره منم شنیدم از 6 تومن گرون تر میشه . خب خیلی خوبه 

همه چيز داره گرون ميشه پول نقد تو خونه و بانك نگه ندارين

دقیقا درسته . پول گذاشتن توی بانک اشتباهه

بهترین سکه هست طی ده سال اخیر سکه سه برابر ملک رشد داشته دلار هم خوبه ولی شرایط سیاسی داره

موافقم

2790
2778
2791
2779
2792