هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 عنوان سوال شرعی 95 بازدید | 4 پست اگر به نیت انجام شدن یه کاری نذرت این باشه که دیگه فلان کار و انجام ندیولی بعد انجامش بدی گناه به حساب میاد؟!از سکی شنیدم کفاره دارا درسته؟! کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤ 1399/02/17 | 10:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 اگه صیغه نذر رو خونده باشی باید نذرت رو انجام بدی. بهترین کار اینه از دفتر مرجعت بپرسی خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
هیش مدیر استارتر عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6983 اگه صیغه نذر رو خونده باشی باید نذرت رو انجام بدی. بهترین کار اینه از دفتر مرجعت بپرسی نه صیغه نذر و نخوندماصلا مگه نذر صیغه داره؟! کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 تا جایی که من میدونم اگر صیغه نذر خونده باشی واجب میشه. اگر صیغه نخونده باشی یه جور قوله که بهتره بهش پایبند باشی. صیغه نذر در حد یکی دو جمله عربی هست خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
ماه_65 عضویت: 1393/05/13 تعداد پست: 3745 تو مسائل شرعی یا رساله یا تماس با دفتر مرجع یا سوال از عالمش بهترین کاره خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"