2777
2789
عنوان

من دیگه کم آوردم😠

384 بازدید | 28 پست

شوهرم خیلی بی خیاله دریچه کولر بالای تلویزیونه چن ماه پیش گفتم این چکه میکنه روتلویزیون یه کاغذبچسبون اب چکه نکنه به تلویزیون عنقدپشت گوش انداخت تاصفحه تلویزیون نیم سوزشدو۶۰۰خرجش کردیم منم باردارم نمیتونستم برم روچهارپایه 

الانم کولر تسمه ش کهنه بود باگریس کاری میخواست ازپارسال هی پشت گوش انداخت الان کولرم سوخت😢😲😲😲بدجوراعصایم داغونه فکرمیکنم خودم تنبل بارش آوردم اخه اون جاریای دیگه م خیلی دراین موردابه شوهراشون غرمیزنن کارشونم پیش میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم انقد درست باشه 😕

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

واقعا 😂😂😂😂😂😂چه بیخیاله 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

حرف شانس خواهر..

شوهرمنم دست کمی از شوهرتو نداره تنهافرقش اینه که اگرچیزی براش خیلی مهم باشه در لحظه اون کار رو انجام میده کار ب مهم بودن برا من نداره البته با یکم گیر دادن بعدچند روز ممکنه کار رو انجام بده درمواردی ک انجام نده مجبورمیشم ب پدرم بگم ک انجام بده

یا رب نظر توبر نگردد