2789
عنوان

شیر خشک بیاید

159 بازدید | 20 پست

بچها من پسرم ۲۷ روزشه اول که شیرم کم بود دکتر بش شیر خشک گیگوز داد اما نخورد با پستونک حالا چن روزه داریم بش میدیم چون شیرم کمه میگم اشکال نداره سره خود بش بدم یا ببرمش دکتر اون براش یه مارکه دیگه بنویسه؟؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

بعدش چطوزی بش بدم من مثلا ۳۰ درجه یه قاشق میندازم ۶۰ درجه ۲ قاشق درسته؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاریخ داره که اگه مشکلی نیست باقطره بریز تو دهنش تپل بشه

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
نه اشکال نداره.فقط تاریخ مصرف شیر خشک سه هفتستا نگاه کن نگذشته باشه

روش نوشته تا اخره ۹۹ که

بهتره ی برند دیگ بدی گیگوز چون یکم سبکتره اول میدن.ی ماهو ک رد کرد کم کم با سوپرامیل یا اپتامیل جایگزین کن کم کم نه یدفعه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

کدوم شیر خشک چاق میکنه من نان تاحالا میدادم  اصلا تپل نشده ۲ ونیم  ماهشه نی نیم وزن دنیا اومدنش ۳ و ۱۰۰ بود الان ۵و ۵۰۰😑میدونم تو نمودار نرماله ولی میخوام یکم تپل تر باشه نسبت ب بچه های همسنش ی خورده ریزس

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔