یه فیلم خیلی ناراحتتون کنه یاتحت تاثیرش قراربگیرین
من جدیدا سریال سعید وشورارو دیدم به حدی چن روزه ناراحتم انگارخودم شکست عشقی خوردم.حتی وقتی جداشدن گریه کردم قبلااینجودی نبودم اولین باره انقد بخاطر یه فیلم غصه خوردم حس میکنم یه تیکه ازقلبم کنده شد باجداشدن شخصیتای فیلم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوران نوجوونیم فرار از زندان میدیدم با مردن مایکل تا چندروز افسرده بودم و حالم بد بود😑😑😑
اخه خیلی حس بدیه به یه چیزی توفیلم دل میبندی بعدمیخوره توذوقت.این فیلم ک گفتم هربارجداشدن بازم برگشتن ولی اخرین بارالکی دختره اومد عشقشو موقع عقد بایکی دیگه دید😭
الهی عزیزم.منم حس میکنم بااین فیلم فقط ناراحتیای گذشتم یادم اومده وگرنه یه هفته غصه داریه فیلم بودن ...
من با اینتراستلار واقعا حالم خوب شد
همین طور خوندن کتاب ملت عشق
چشمای شمس تبریزی رو تو چشمای مامانم میدیدم
مامانم یه بمده ی عجیبی بود خیلی عجیب شکستم وقتی رفت ولی از شمس یاد گرفتم درد باعثهرشده تا درد نکشی روحت رشدنمیکنه
به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگیات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگیات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
حداقل فیلمایی که شمامیگین بارمعنایی داش من واسه دو نفر ک عاشق بودن جداشدم این همه دارم غصه میخورم😑ف ...
چند سالته عزیزم اگه زیر20 و مجردی طبیعیه
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ