2777
2789
عنوان

خرید سه چرخه

202 بازدید | 15 پست

سلام بیاین کمک...

پسر دوساله و دوماهه دارم با ی دختر 1 سال و دوماه. واسه پسرم هی به شوهرم میگفتم ی سه چرخه بخریم. انقدر پشت گوش انداخت تا خودم با پول خودم خریدم ولی 100 تومن ازین دم دستی بی کیفیتا. اومد گفت این آشغال چیه خورد تو ذوقم. دیدم پسرمم بلد نیست باهاش رکاب بزنه. از این ور میکشه اونور از اونور به اینور. ولی ازشش خوشش اومده بود. البته با خواهرشم دعواش میشد سرش. منم زد به سرم بفروشم. مشتری پیدا شده. امروز قایمش کردم اولش اصلا نفهمید نیست. بعد هی گفت دوچرخه میخوام. حالا نمیدونم چیکار کنم. چی براش بگیرم. اصلا بفروشم یا چی بگیرم که غصه نخوره ی وقت. مثلا جاش تاب بگیرم؟. بگم شوهرم بذاره روش بریم ی خوبشو بگیریم؟؟ اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم. همه اینا هم به خاطر نداریه. وگرنه 100 تومن چیزی نیست. هم اینو نگه میداشتم هم یکی بهتر بعدا میخریدم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بده بچه باهاش بازی کنه چکارش داری اون چه میدونه قیمت چیه تو این سن الان با این دلش خوشه و خوشحاله تا بعدم خدا بزرگه براش بعدا یه بهتر بخر این میمونه ابجیشم باهاش بازی میکنه

چرا بفروشی بزار با همون بازی کنه منم واسه دخترم همین سه چرخه ۱۰۰ تومنی هاخریدم سخته تا یاد بگیره رکاب بزنه بالاخره یاد میگیره 

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا

اون بچه که نمیدونه بهتر از اون هست

با همون عشق میکنه

به همسرت بگو عزیزم شرایط اقتصادی ایجاب کرده فعلا با همین بسازیم

من میدونم یه روز بهترین ها رو براشون میخری

مردا بنده ی زبونن خودتونو به خرج نندازید و البته بی مشورت هم کاری نکنید که الان به چه کنم چه کنم بیفتید

🖤 
آخه صندلیشم هی درمیاد. 

چجوریه عکس شو نداری؟ نمیشه با چسبی پیچ مهره ای چیزی سفت کنی

جان مادرت نی نی یار دیگه منو تعلیق نکن این 4 رومین شماره کاربری هستفرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دا
چجوریه عکس شو نداری؟ نمیشه با چسبی پیچ مهره ای چیزی سفت کنی

بلد نیستم که خواهر.

میگم حالا که بلد نیست رکاب بزنه اینو رد کنم ازین فیلایی هست که زیرش چرخ داره ازونا بخرم یا تاب؟؟؟

بلد نیستم که خواهر. میگم حالا که بلد نیست رکاب بزنه اینو رد کنم ازین فیلایی هست که زیرش چرخ داره از ...

یا هین سه چرخه بخرم بالاخره یاد میگیره؟؟

اصلا میدونید چیه خیلی غصه بچه هامو میخورم دلم میخواد براشون چیزای مختلف بخرم ولی نمیتونیم. همش تو دلم غصه اشونه که هیچی ندارن.