2777
2789
عنوان

بچه

164 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها توروخدا راهنمایی کنید من شوهرم خ منو دوستداره طوری ک شره کارش غذاشو نمیخوره میاره دوتایی میخوریم ولی من بخاطر کینه هایی ک ازش ب دل گرفتم خ ناراحتم و نپیتونم ببخشمش خ بچه دوسداره ولی من تصمیمم اینه ک بچه نیارم چون خ نفرت از بچه دارم میگم شاید جداشم نکنه بچه پا پیچم شه یا پاگیرش شم ک تا اخر عمر باهاش بسوزمو بسازم چون شوهرم ی خرده دست بزن داره ی خرده هم بد دهنه ولی میدونم ک مطمئنم خ دوسم داره توروخدا راهنمایی کنید ک چکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا مطمئن نشدی که رابطه تون خوب شده بچه دار نشو

اومدن بچه زندگی شیرین رو شیرین تر و تلخ رو زهر مار میکنه

مشکلات اقتصادی

شب بیداری

گریه های ممتد بعضی نوزادها

اگه هر دو عاشق نباشید واقعا سخته

🖤 

اول از همه کینه ها رو بزار کنار.باهاش صحبت کن ک هر دوتون اخلاقای بدتون رو بزارید کنار.چون اگه فقط ب اون بگی جبهه میگیره.

بعدشم تا اخلاقش رو اصلاح نکرده بچه نیار.

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
انچه خوبان همه دارند اون یکجا دارد . یکمی دست بزن و یکمی بد دهن . من چرا خس میکنم کسی دوس داشته باشه ...

خودمم همینو میگم ولی هی قسمو قرلن میخوره ک دوسم داره یکاراییم میکنه حس میکنم دوسم داره بعد وقتی میشه دعوامون میگه عصبی بودم نفهمیدم چکار کردم میدوتی ابجی خ این موضوع داغونم کرده ب نظرت چکار کنم

اول از همه کینه ها رو بزار کنار.باهاش صحبت کن ک هر دوتون اخلاقای بدتون رو بزارید کنار.چون اگه فقط ب ...

خودمم واقعا همینه نظرم بخدا ولی خ اسمه بچه میاره تا هر چیزی ک بچگونس میبینه میگه خ نازه و...

دوست داره  بد هم میزنت هم بد دهنه خاهشا خودتو گول نزن با خودت روراست.باش

ما خانوادتن بدبختیم چون دوتا خاهرم طلاق گرفتن خودم دیگه نمیتونم طلاق بگیرم چون ابرومون بدتره میره پاسوزه خاهرام شدم