2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

480 بازدید | 27 پست

سلام خانوما

ما بعد از ۶ ماه اقدام ک نتیجه نگرفتیم متوجه شدیم همسرم باید عمل واریکوسل انجام بده😢

حالا تو این اوضاع کرونا نمیدونیم عملش رو انجام بده یا صبر کنیم تا بعداز کرونا. آخه این روزا ک خودتونم میدونید اوضاع بیمارستانا چقد بده

درضمن ۴ ساله ک ازدواج کردیم

خواستم بدونم نظر شما چیه ؟ شما باشین چیکار میکنید؟؟

شوهر خواهر منم هفته پیش این عمل وانجام داد بیمارستان عرفان نیایش صبح رفت غروب اومدخونه

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر خواهر منم هفته پیش این عمل وانجام داد بیمارستان عرفان نیایش صبح رفت غروب اومدخونه

عزیزم من دزفول هستم. میدونی بعداز عمل چند روز باید استراحت داشته باشه؟

من بعد ۳سال دکتر رفتن فهمیدن مشکل لز همسرم دی ماه عمل کرد توابن سینا میگن ۸ماه بعدش طول میکشه تاباردارشی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

ببخشید من جواب دادم عملش راحته ۳روز استراحت کافیه بستریم نمیکنن غروب برمیگرده خونه

ده روز تا ۱۴ روز استراحت گفتن 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
چقد مث همیم منم ۴ ساله  و تازه فمیدیم شوهرم‌مشکل داره نوبتم‌گرفتیم‌برا عمل حیف کرونا اومد د ...

خیلی بده واقعا حالم گرفته

اگه کرونا حالا حالاها نرفت چی؟

خیلی بده واقعا حالم گرفته اگه کرونا حالا حالاها نرفت چی؟

شوهرم خیلی وسواسیه.. زیادم از کرونا میترسه

بهش گفتم بریم برا عمل 

میگ تا کرونا‌تمام نشه نمیرم

آرادجانمدوستدارمعشقمامانبابا
نمیدونم. متخصص اینو باید میگفت؟

هومم معمولا میگه که حا یا نه ولی موردی فعلا اگه اذیتش نمیکنه و درد نداره بزاره چن ماه دیگه عمل کنه واریکوسل مشکلی یا ضرری برای شوهرت نداره مشکل بزرگو خاصیم نیست که بگین شوهرت برا بچه دار شدن مشکل داره و نازاست نه اصلا اتفاقا بعد عمل زود باردار میشی عملشم زیاد طول نمیکشه واریکوسل و اکثر مردا دارن عمل میکنن و رگش و باز میکنن ینی یه رگ اضافست که باعث میشه ارضا به درستی انجام نشه و اون رگ باعث میشه بخشی از منی نتونه خارج بشه و میمونه در بدن و بعضی ها هم درد بیضه میگیرن ولی کلا برای همسرتون مشکل خاصی نداره برای به وجود امدن نطفه مشکل پیش میاد که با برداشتن و عمل کردنش حل میشه چیزخاصی نیست

من بعد ۳سال دکتر رفتن فهمیدن مشکل لز همسرم دی ماه عمل کرد توابن سینا میگن ۸ماه بعدش طول میکشه تابارد ...

من شنیدم اگه مشکل فقط واریکوسل باشه یه ماه بعد از عمل زن باردار میشه ۸ ماه ک خیلی زیاده

من شنیدم اگه مشکل فقط واریکوسل باشه یه ماه بعد از عمل زن باردار میشه ۸ ماه ک خیلی زیاده

تونت زده بود۴تا ۸ماه میانگینن طول میکشه ۱۲۰روز انگار طول میکشه تااسپرم سالم تولید شه