2777
2789

دخترمو ۱ ساله از پوشک گرفتم اما شبا دو سه بار جاشو خیس میکنه مایعاتم کم میخوره.یه هفته خوب بود خودش شبا بیدار میشد دوباره برگشتیم خونه ی اول.تورو خدامیتونید راهنمایی کنید چیکارکنم؟۳ ماه شبا بیدارش میکردم میبردم دستشویی.با روغن سیاهدانه ماساژ دادم همه ی راههارو رفتم دیگه کم اوردم.🤕

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...

چند وقتشه؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای از پوشک گرفتن چقد سخته چند سالشه😩😩😩دخترمنم ۱۸ماهست حساسیت می‌کنه ب مای بیبی میخام باز کنم و ...

مارک پوشکشو عوص کن الان خیلی زوده براش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
وااای از پوشک گرفتن چقد سخته چند سالشه😩😩😩دخترمنم ۱۸ماهست حساسیت می‌کنه ب مای بیبی میخام باز کنم و ...

دو سال و ده ماه روزشو راحت گرفتم شبا کلافه شدم🤕

اگه خودش مشتاقه بازش کن

منم دخترمو ۱۸ ماهگی باز کردم دو هفته ی اولش سخته بعد قشنگ میگه

خدایا شکرت

قبل خواب ببرش دستشویی اگرم دیدی تو خواب ووول میخوره و به خودش میپیچه یعنی دسشویی داره زود ببرش

میبرم دو ساعت بعدشم میبرم گوشیمو تنظیم میکنم بازم فایده نداره.

اگه خودش مشتاقه بازش کن منم دخترمو ۱۸ ماهگی باز کردم دو هفته ی اولش سخته بعد قشنگ میگه

بابا میگه جیش میبرمش ک دسشویی میگه ماما ماما ینی بریم میگن جیش کن بعد می‌ترسه خودشو میلرزونه ولی جیش نمیکنه تو دسشویی میایم تا من مای بیبی بیارم تو خونه می‌کنه کلافه شدم شما چیکارمیکردین

فرزادم دنیای من😍🥰
دختر منم اینجوری بود من همه تلاشمو کردم تا از پوشک شب بگیرمش ولی نشد آخرش پوشک پوشیدم براش بعد یه مد ...

چقدر خوب.چند سالش بود دیگه خیس نکرد؟

مارک پوشکشو عوص کن الان خیلی زوده براش

بخدا مارکای ترکیه همه رو امتحان کردم مارکای ایران همه رو ولی پوستش خیلی نازک و سفیده فقط میگه باز کن باز کردم بعد نیم ساعت جیش می‌کنه دسشویی ببرم نمیکنه توی خونه میکنه

فرزادم دنیای من😍🥰