2777
2789
عنوان

خورد کن مولینکس

464 بازدید | 10 پست

ده روز پیش تو شرایط بد مالی یه خورد کن مولینکس چهار تیغه به قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومن خریدم امروز موقع پوره کردن گوجه تیغه هاش تو هم گیر کرد و جدا نشد منم بردم نمایندگس گفت فردا باید سوال کنن که شامل گارانتی میشه یا نه..انقدر ناراحتم یعنی یک.میلیون فقط برای ده روز..و اینکه من خوشحال بودم.مارک خوبی انتخاب کردم و تازه میگن ببینیم چی میشه به نطرتون شامل گارانتی میشه یا از سرشون باز میکنن

شوهرمم میگه تو این اوضاع رفتی اینو خریدی ببینین چی از آب در اومد..موقع خریدن انقدرررر تبلیغ میکنن ولی وقتی یه چی بشه اصن نمایندگی زیر بتر نمیره و میگه با هزینه خودتون درست میشه..واقعا هزینشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نشدم با بیست سی تومن تعمیرمیشه نگران نباش

مطمعنی? یعنی چهار تا تیغه دستگاه یک.میلیونی میشه بیست سی تومن..آخه خورد کن تیغه های تند و تیزش که مهمه... موتورش سالمه ولی گفتن تیغه ها کلا باید تعویض بشه

عزیزم دیگه‌مولینکس اصل فرانسه وارد نمیشه من با مولینکسم حتی گوشت هم خورد کردم  این چینیه که شما خریدی حالا ناراحت نباش درست پیشه انشالله

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
مطمعنی? یعنی چهار تا تیغه دستگاه یک.میلیونی میشه بیست سی تومن..آخه خورد کن تیغه های تند و تیزش که مه ...

مگه شکسته ،،؟برا من کاسش با تعمییر داخلیش شد ۳۰

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
عزیزم دیگه‌مولینکس اصل فرانسه وارد نمیشه من با مولینکسم حتی گوشت هم خورد کردم  این چینیه که شما ...

از فروشگاه معتبری گرفتم و خیلی دبدبه کبکبه داشتن..اما الان اصلا دلمو زد یه جوری شدم دستگاه نو رو ببری تعمیر..فک میکنم دیگه مثل قبل نشه

مگه شکسته ،،؟برا من کاسش با تعمییر داخلیش شد ۳۰

نه اصلا..سالمه فقط تیغه ها رو موقع شستشو از ظرف جدا میکردم که بشورم این دفعه هر کاری کردم جدا نشد منم زور نزدم که بدتر بشه یا بشکنه..گفتم ببرم پیش خودشون..

نه اصلا..سالمه فقط تیغه ها رو موقع شستشو از ظرف جدا میکردم که بشورم این دفعه هر کاری کردم جدا نشد من ...

پس عین مال من شده ،،منم دست نزدم بردم خودش دراورد

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست