2777
2789
عنوان

شیرخشک نوزاد

71 بازدید | 11 پست

دوستان پسرم ۳۵روزشه وزن تولدش ۳۸۰۰بود چون خودم خیلی صعیفم بهش شیرخشک میدم نان ،ولی حس میکنم خیلی سنگینه همش میاره بالا ، وقتی شیرخشک میخوره خواب میره ولی بعدش میاره بالا،یکی ازدوستاتم میگه اپتامیل بدم بهش سبک تره،دکترم میترسم برم به خاطر این بیماری شمااین مشکل من ونداشتید؟

اره اپتامیل عالیه ،منم به دهترم اپتامیل میدم،البته اپتامیل پپتی چون دخترم به پروتئین گاوی حساسیت داره

دختر من اصلا نمیتونست شیر خشک نان بخوره،استفراغ میکرد

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اپتامیل عالیه ،منم به دهترم اپتامیل میدم،البته اپتامیل پپتی چون دخترم به پروتئین گاوی حساسیت دار ...

یعنی اپتامیل فرق  میکنه  بعدازکجافهمیدین  حساسیت داره به پروتین گاوی؟

منم نان میدادم همش بالا میاورد و بی قرار بود ببلاک ای ار گرفتیم میخورد همش گریه میکرد،بردیم دکتر گفت رفلاکس نداره ولی شیرشو عوض کرد بیومیل سوی داد،حتما با دکتر مشورت کن با رعایت کامل ببرش دکتر گلم

سلام عزیزم خوبی قدم نورسیدتون مبارک باشه

عزیزم من موضوع پایان نامه ام در خصوص افسردگی پس از زایمانه  رشته ام روانشناسیه میتونی کمکم کنی پرسشنامه هام رو انلاین پر کنی؟

خیلی مدیونتون میشم اگه این کمک رو بکنی

لینکش اینه

https://forms.gle/GXJaXvYpPPy8beoy6

معجزه خدا ... عشقهای زندگیم
یعنی اپتامیل فرق  میکنه  بعدازکجافهمیدین  حساسیت داره به پروتین گاوی؟

واسه دختر منو دکتر گفت شیر ماست و گوشت گاو نخور نخوردم شکم دردش خوب شد واسه همین شیرشم عوض کرد،اخه بچم کولیک داشتالانم اگه ناپرهیزی کنم باز دلدرد میشه

درخصوص شیرخشک که پرسیده بودید به نظرم عوض کنید بهتر میشه

اپتامیل خوبه

سوپرامیل هم خوبه

ببلاک هم نزدیکترین مزه رو به شیر مادر داره

پزشک پسرای من ببلاک رو تجویز کردن

در خصوص دکتر رفتن هم به نظر من برو یه چکاب اولیه بشه

خیلی از پزشکای خوب بچه ها رو فقط از بدو تولد میبینن اگه دیر بری شاید دیگه پرونده تشکیل ندن

ممنون دوست عزیز💓

میتونی یه وقتی بزاری برا پرسشنامه ام 

تو این شرایط کرونایی خانمهای تازه زایمان کرده پیدا نمیکنم که بدم پرسشنامه پر کنن برام  

کسی مراکز بهداشت نمیره

برا همین متوسل به اینجا شدم

https://forms.gle/GXJaXvYpPPy8beoy6