2777
2789
عنوان

لخته سفید رنگ

4549 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

شبتون بخیر

نماز و روزه روزه داران عزیز هم قبول باشه

دوستان من ۸ فروردین دقیق ۶ هفته بودم که جنین بطور کاملاً ناگهانی سقط شد یعنی یهو افتادم به خونریزی و تمام 

حالا فردا روزی هستش که اگه منظم باشه باید پریود بشم

امشب نزدیکی داشتم با جلوگیری بعدش که رفتم دستشویی یه لخته بزرگ سفید رنگی که یه رگه های خیلی کم خونی داخلش بود از من اومد بیرون ، خیلی ترسیدم که نکنه مشکل جدی باشه 

آخه بخاطر کرونا از روزی که سقط کردم و بیمارستان رفتم دیگه نرفتم و تحت نظر نبودم اصلا

کسی تجربه ای داشته که کمک کنه ؟؟؟؟

مرسی ازتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی اونموقع که سقط کرده سقط شد 

آره سونو واژینال رفتم گفتن ۹۰درصد سقط شده خیلی کم مونده که اونم ۳،۴تا قرص مختلف دادن گفتن تو پریود اینسریت دفع میشه اگه نشه تو پریود بعدی دفع میشه ولی دکترم گفت ۱ هفته دیگه بیا ببینمت که پشت گوش انداختم نرفتم

لخته کاملا بی رنگ و سفید فقط یه رگه ی کوچک توش خون بود ، همین

من یه بارسقط داشتم یه لخته سفید بارگه های خونی افتاد

درد داشتی؟

الان هیچ دردی نداشتم ولی ۴۰ روز پیش که لخته لخته خون میومد و از درد مردم و زنده شدم ۳،۴روز بخصوص روز اولش که دیگه از حال رفته بودم

آره سونو واژینال رفتم گفتن ۹۰درصد سقط شده خیلی کم مونده که اونم ۳،۴تا قرص مختلف دادن گفتن تو پریود ا ...

همون بقایاش بوده دفع شده ...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه ها من چند روز پیش قرص اورژانسی خوردم روز بعدش یه عالمه لخته های بزرگ سفید و قرمز ازم اومد کلیم درد داشتم دکترم نرفتم به نظرتون حامله بودم سقط شده 😐😐😐

بچه ها من چند روز پیش قرص اورژانسی خوردم روز بعدش یه عالمه لخته های بزرگ سفید و قرمز ازم اومد کلیم د ...

تجربه ای ندارم شخصاً 

دوستانی که تجربه دارن کمک کنن 

بچه ها من چند روز پیش قرص اورژانسی خوردم روز بعدش یه عالمه لخته های بزرگ سفید و قرمز ازم اومد کلیم د ...

احتمالا کیست بوده

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود