2777
2789

واکسن یکسالگی اصلا تب و درد نداره 

اما شما استا مینوفن بده

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.بسلامتی.منم 18ام همی ماه یکسالگیشه.اره بده بهتره.میگن واکسن ی سالگی راحته.بچت وزنش چقده

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

نه اثلا این دفعه گفت قطره نمیخواد اگر تب کرد بده،،،به دست میزننن....دردش یه ثانیه است و بعدش خخخخ خوب بود دخترم....خخخخ راحته

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
دختر من دو هفته بعد واکسن تب کرد...سه روز ...

واقعا؟دختر من بدنش یکم گرم شد یه هفته بعد ولی اصلا واضح نبود فقط یکم گرم شد...و بعد شیرخوردن خوبمیشد

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
واقعا؟دختر من بدنش یکم گرم شد یه هفته بعد ولی اصلا واضح نبود فقط یکم گرم شد...و بعد شیرخوردن خوبمیشد

آره یروز صبح بیدار شدم دیدم تو تب داره میسوزه...تو تاپیک های قبلیم هست...خیلی اذیت شدم