2777
2789
عنوان

خون دماغ

127 بازدید | 16 پست

دوستان پسرم‌۱۲ سالشه روزی سه چهار بار خون‌دماغ میشه به‌نطرتون از چیه الان‌بخاطر کرونا میترسم ببرمش دکتر چون بیماری خاص داره و نباید بیرون بره

خدایا شکرت🙏💙💜

علائم دیگه ای هم داره یافقط خون دماغ میشه؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابقه ی کمبود پلاکت نداره؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

از کی اینجوری شده؟

از کی اینجوری شده؟

پارسال خیلی خون دماغ میشد  بردم دکتر گفت ببر گوش و حلق و بینی  دیگه کرونا اومد نشد ببرم خیلی نگرانم مشکل کبد هم داره پسرم

خدایا شکرت🙏💙💜
پارسال خیلی خون دماغ میشد  بردم دکتر گفت ببر گوش و حلق و بینی  دیگه کرونا اومد نشد ب ...

انشالله زودتر خوب خوب بشه ولی کاش میبردینش ی ازمایش خون CBC بده شاید پلاکتش پایینه .

پارسال خیلی خون دماغ میشد  بردم دکتر گفت ببر گوش و حلق و بینی  دیگه کرونا اومد نشد ب ...

فکر کنم از کبد هم باشه تو نت خونده بودم کرونا که حالا حالاها هست پسرتو هرجور شده با ماسک دسکش ببر  دکتر خطرناکه

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
نه آزمایش دادیم دوسال پیش چیزی نگفتن

شایدامسال پلاکتش افت کرده

فکر کنم از کبد هم باشه تو نت خونده بودم کرونا که حالا حالاها هست پسرتو هرجور شده با ماسک دسکش ببر &n ...

منم از همین میترسم بخاطر کبدش باشه 😔باید ببرمش توکل به خدا

خدایا شکرت🙏💙💜