2777
2789
عنوان

سوال شرعی

109 بازدید | 12 پست

سلام ببخشید

تو رو خدا مسخرم نکنید

من چهارشنبه بعداظهر پریود شدم

به طور معمول 7 الی 8 روز تمومه

الان از دیروز تاحالا نوارم کثیف نمیشه

ولی دیروز از داخل آلوده بودم

امشب از سر شب باز از داخل کم الوده بودم

اگه دوباره چک کنم از داخل آلوده نبودم میتونم غسل کنم و روزه شم

یا باید فردا هم صبر کنم.

باز عذر میخوام

مجبور بودم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زیر ده روز هر خونی ببینید حیض حساب میشه.

اگر کاملا پاکید از داخل غسل کنید.اگر فردا لکه دیدید روزه باطله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله عزیزم این چننند روزه سوال منم هست و من با این حالت امروز روزه بودم

شما هم اگر زیر ده روز بوده روزه باطله

مگر اینکه عادت معینی داشته باشید و لکه بینی از ده روز تجاوز کرده باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
شما هم اگر زیر ده روز بوده روزه باطله مگر اینکه عادت معینی داشته باشید و لکه بینی از ده روز تجاوز ک ...

عزیزم‌من کلاااا دوره پریودم ۳ روزه ولی مثلا امروز روز پنجمم بود و خونی که ازم میومد خییییییییلیییی ناچیز بود در حدی که انگار یه قطره هم کمتر بود و اینکه علائم خون حیض رو نداشت خودم زنگ زدم پرسیدم گفتن اگر خون قرمز و داغ نبوده و با فشار و سوزش خارج نشده و اینقدر کم بوده مشکلی نداره 

عزیزم‌من کلاااا دوره پریودم ۳ روزه ولی مثلا امروز روز پنجمم بود و خونی که ازم میومد خییییییییلیییی ن ...

زیر ده روزه و حیض هست.

یا شما سوال رو به صورت دیگه ای پرسیدید و یا اینکه اشتباه متوجه شدید.

صفات حیض مربوط به روزهای اوله،معمولا خانم ها از روز چهارم لکه میبینند نه خون شدید و قرمز و تیره مثل سه روز اول.

در هر حال از روزی که حیض شروع میشه تا ده روز هر جی ببینید حیض حساب میشه.حتی یک قطره خون کم رنگ در روزهای چهارم به بعد

شرمنده ترشح تیره هم داشته باشم حیض حساب میشه

اگر شائبه خون داشته باشه بله