2789
عنوان

مرد به این میگن؟ 🤔😂

199 بازدید | 14 پست

مرد به این میگن! با 1 هسته گوجه سبز که معلوم نیست اصلا واقعا مال این دخترس یا نه، سر و ته تولد و سالگرد این مناسبت ها رو جمع کرده😂😆😆😆

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

حالا ب من میداد پرت میکردم تو دهنشم میزدم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا ب من میداد پرت میکردم تو دهنشم میزدم

😂😂😂

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
چه مسخره

مثل یه فیلمه بود اسمش یادم نیست

دختره قهوه می‌خورد پسره اونا رو تو کابینتش نگه میداشت

ولی هیچ وقت کادوش نداد🙄

خیلی دیوث بوده پسره دختره هم مشنگه 😐

دقیقااا

دختران سرزمینم    

به کجا داریم میریم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🥴

خوشحالم شده!!!!! 🔫😐😂

حالا معلومم نیست واقعا هسته برا خودش بوده یا یکی دیگه

از این پسرا هیچی بعید نیس🤨😶

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز