golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2787 عنوان مرد به این میگن؟ 🤔😂 199 بازدید | 14 پست مرد به این میگن! با 1 هسته گوجه سبز که معلوم نیست اصلا واقعا مال این دخترس یا نه، سر و ته تولد و سالگرد این مناسبت ها رو جمع کرده😂😆😆😆 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست 1399/02/16 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا۹۹ عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21665 حالا ب من میداد پرت میکردم تو دهنشم میزدم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2787 حالا ب من میداد پرت میکردم تو دهنشم میزدم 😂😂😂 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2787 چه مسخره مثل یه فیلمه بود اسمش یادم نیستدختره قهوه میخورد پسره اونا رو تو کابینتش نگه میداشتولی هیچ وقت کادوش نداد🙄 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2787 خیلی دیوث بوده پسره دختره هم مشنگه 😐 دقیقااا در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2787 دختران سرزمینم به کجا داریم میریم 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🥴 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
golehasrat مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2787 خوشحالم شده!!!!! 🔫😐😂 حالا معلومم نیست واقعا هسته برا خودش بوده یا یکی دیگهاز این پسرا هیچی بعید نیس🤨😶 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست