2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پشت کار داشته باشه تو ۲هفته از ببن میره .شامپو نلا بگیر بزن هر روزم سرتو بشور .نرم کننده زیاد بزن ب سرت سرتو خم کن زیر اب از پشت موهاتو بیار جلو با شونه دندونه ریز زیر اب شونه کن .بعدم سشوار بکش روی بالشتو رختخوابتو هر روز بشور اسپر ضد شپش نلا هم بگیر روی مبلا و فرشو مانتو که از بیرون میای بزن .

رنگ نمتونم بکنم ، تاید چن بار باید بزنم 

تاید دوسه باری تو حموم باشونه مخصوص شبش شونه کن تمام روسری وروبالشی تو بشور روسری مشرک هیچکیو نپوش انشاالله میره 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...

چطور شپش زد موهات 

خدا جون تورو شکر میکنم به خاطر زندگی که بهم دادی . ولی میشه بهتر  بشه زندگیم . میشه محبت منو تو دل شوهرم بندازی . میشه عاشق من بشه . خدایا خیلی میشه های دیگه هست ولی میشه همینا تو الویت باشه 

عزیزم درکت میکنم منم جمعه فهمیدم دخترم داره تو سرش انقد گریه کردم ک نفسم گرفت

دیگه سس مایونز با سرکه سیب قاطی کردم گذاشتم سرش تا 5 ساعت بعد با شامپو شستم بعدم روغن زیتون با سرکه قاطی کردم گذاشتم دکباره با شامپو شستم با شامپو نخصوص بعدبا شانه مخصوص شانه کردم الان دیگه شپش تو سرش نیس اون  رشک سفیدا هم قهوه ای شدن دارن کم میشن

شامپو ضد شپش بگیر. دستورش نوشته چه جوری استفاده کنی

تمام رو بالشی هاتو، ملحفه های رخت خواب، روسری ها و برس و هرچیزی که در تماس با موهاته رو با آب جوش و پودر رخت شویی بشور

سس مایونز بزن به کف سر و موهات، یه نیم ساعت بمونه بعد با شونه دندون ریز از بالا به پایین شونه کن که بره رشکا از لای موهات

برای از بین بردن تخم شپش که به کف سرم میچسبه، هفته ای دوبار به کف سر و موهات سرکه سیب خونگی بزن.هم تخم شپشرو از بین میبره هم اسکراب کف سره.مو رو هم درخشان میکنه البته به مرور

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

اول اینکه سعی کن موهاتو کوتاه کنی.

دوم اینکه از این شامپوهای مخصوص بخر. ولی بهترین راه حل اینه که به روش مکانیکی رشک ها رو از سرت جدا کنی.. حتما و‌حتما از این شونه های ضد رشک بخر. دندونه ریز داره و داروخونه میفروشن. موهاتو بعد اینکه با شامپوی مخصوص یا سرکه خیس کردی چون لیز میشن با این شونه همه موهاتو شونه کن.

خونه رو حسابی جارو کن و لباسا و لباساتو بشور. یه اسپری به نام درمین هست از داروخونه بخر برای لباسها و چیزهایی که نمیتونی بشوری خوبه... من حتی رو فرش هم زدم!

همه این کارا رو با هم کردم چون طاقت نداشتم بمونن. یه هفته ای رفت!! تازه زیادم داشتم. من مدتی سرم میخارید و فکرشو نمیکردم. ولی همه این کارا رو کردم و‌ یه هفته ای رفت و برای اطمینان از اون شامپو هفته ای یه بار تا یک ماه استفاده کردم.

به بقیه هم بگو از اون شامپو استفاده کنن