2777
2789
عنوان

176 بازدید | 20 پست

من بارداری سوم هستم دوتا دختر دارم سر دختر اولم بشدت ویار داشتم تا ماه ۹ ببخشید بالا میاوردم و سردختر دومم حالت تهوع داشتم قرص میخوردم خوب بودم ولی سر این فقط یکهفته ویار داشتم الان خوبم و قرص ضد تهوع نمیخورم داروهامو میتونم بخورم 

فقط از مرغ متنفرم و از کنار گاز ایستادن واشپزی کردن بدم اومده 

بی میل غذا شدم ولی عاشق هندونه و طالبی شدم 🤣🤣

هفته ۹ هستم 

دل تو دلم نیست ببینم چیه

فک کنم پسره...دخترخالم همینطور بود

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم به ویار نیس گلم ان شالله خداهرچی صلاحته بده منم موقعیتم مثل خودته کاملا هم ویارم بادخترام فرق داشت رفتم سونو گفت دختره راضیم به رضای خدافقط میگم سالم وصالح باشه ان شالله

انشالله سالم و سلامت باشه

منم سر دخترم ب شدت تهوع داشتم تاماه اخر.هیچی نمیخوردم.سر این یکی حالم خوبه و اصلا بالا نیاوردم فقط ماه اول.از مرغ متنفرم.عاشق میوم.بچم پسره

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
خواب دیدم یه پسر خوش هیکل و خوش تیپ اومده بود خواستگاریم 🤣🤣عاشقم شده بود 

اینم نشونه پسره..مامان خودمم سر داداشم همچین خابی دیده بود

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤