2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم که هیچ وقت دوست پسر نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 61 پست
وای چه عصبانی 😕😕😕😕

خب دلیل خندتو بگو🤔

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی من ناراحتم که نداشتم،دوست داشتم مث همسن و سالام دوستی با جنس مخالف رو تجربه کنم،بالاخره اینم یه برهه از زندگیه،

امیدوارم امسال به هدفمون برسیم 😍😍👑😍😍                     💫💫  سخته ولی شدنیه 💫💫
من یه اتفاقایی تو زندگیم افتاد که نمیخاستم دیگه درس بخونم اما اتفاقی  باکسی اشنا شدم که شد انگی ...

خدا رو شکر،همیشه خوش باشید 💚

من یه اتفاقایی تو زندگیم افتاد که نمیخاستم دیگه درس بخونم اما اتفاقی  باکسی اشنا شدم که شد انگی ...

خب خداروشکر عزیزم خوشبخت بمونید ولی اکثر جامعه مثل شما نمیشن .اکثر پسر ها بیشتر برای وقت تلف کردن و عشق و حال...

دخترايي كه ارتباط تجربه كردن قطعا تواناييهاي بيشتري دارن  البته براي كسي كه فكر ميكنه انقد واب ...

موافقم

دخترايي كه ارتباط تجربه كردن قطعا تواناييهاي بيشتري دارن  البته براي كسي كه فكر ميكنه انقد واب ...

باشه خانم توانا.این عادت میشه برات.شما پس خودت برای تفریح و مسخره بازی می ری توو رابطه های مختلف که احساس به خرج نمی دی

منم نداشتم ولی چیزی نیست که بخام بهش افتخار کنم یا ازش خوشحال باشم بیشتر یه انتخابه مثل کسی که دوست داره با یه پسر دوست باشه 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
اه استارتر تو منی یا من توام منم کسی رو که دوسش دارم رو اگه الان ببینم ببخشید ولی محل سگ‌بهش نمیزارم ...

خیلی بده منم مثه توام از این اخلاقم متنفرم 😕

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

من با کسی دوست نبودم ولی تا الان با دو نفر چت کردم بیشتر به هم کمک میکردیم یا نظرامونو میگفتیم ولی من واقعا به یکیشون علاقه مند شدم ولی اون نه .یعنی به اندازه ی من دوست نداشت .خدا روشکر که همش مجازی بوده اگه واقعی بود قطعا ضربه میخوردم😐

باشه خانم توانا.این عادت میشه برات.شما پس خودت برای تفریح و مسخره بازی می ری توو رابطه های مختلف که ...

عزيزم تو كل دنيا اگه دخترا رابطه تجربه نكنن آدماي ناقصي محسوب ميشن و بدون شك مشكل شخصيتي دارن 

بله من روابطي داشتم آدماي خوبي اومدن تو زندگيم كه صد در صد منو آدم بهتري كردن 

قبل از ازدواجم ٥ سال با همسرم در ارتباط بوديم كه بهترين تجربياتمون رو تو همون ٥ سال بدست آورديم   

حالا شما تو جهانسوم  افتخار ميكني به اين مسئله شايد بخاطر جبر جغرافياييه  

من به نظرت احترام ميزارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز