2777
2789
عنوان

چیکارکنم نه سیخ بسوزه نه کباب

153 بازدید | 25 پست

بچه هابخاطرکرونادوماه ونیمه جایی نرفتیم حتی واسه خواستگاریه ونشونه برون برادرشوهرمم نرفتیم،امایکشنبه قراره عاقدبیادخونه ی بابای عروسعقدکنندوافطاروشامم خونشونو بخورند،اگهفقط نریم دیگه خیلی بدمیشه وناراحت میشن حتمااگه هم بریمبه که حاصلمشکل دوماه خونه نشینیمون ممکنه به بادبره،ضمن اینکه بخاطراینکه مابریم قراره فقط خانواده عروس ودامادباشند،چه کارکنیم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ولی کاملا رعایت کن

تو نفس کسی نرو

خیلی بهشون نزدیک نشو

دستتو سعی کن به دهان و دماغت نزنی

یا بهشون بگو یه کوچولو احساس سرما خوردگی میکنم بهتره که نیام

از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
برو ولی کاملا رعایت کن تو نفس کسی نرو خیلی بهشون نزدیک نشو دستتو سعی کن به دهان و دماغت نزنی یا ...

همه ی اینارومیشه رعایت کردکنیم چطوری اب وچای وغذا ومیوه بخوریم،بچم گوش نمیده به حرفم که

شوهرم میگه نریم  ولی خوب هرطورشده بایدبریم ولی واسه خوردن چه نکاتی رعایت کنیم؟

عزیزم خب میوه اینجور چیزارو ک میشورن بعدشم غذا هم که پخت میشه قبل غذا خوردن با بعد غذا خوردنم دستتونو بشورین مشکلی پیش نمیاد ما عید کلا مهمونی بودیم ولی خب مشکلی پیش نیومد بعدشم از جمع خانوادگی میترسید😶

نفس آقامونم 😌❤
عزیزم خب میوه اینجور چیزارو ک میشورن بعدشم غذا هم که پخت میشه قبل غذا خوردن با بعد غذا خوردنم دستتون ...

شوهرم ازلیوان وقاشق چنگالامیترسه خودمم که غریبم به بهونه کمک لااقل بشورمشون

همه ی اینارومیشه رعایت کردکنیم چطوری اب وچای وغذا ومیوه بخوریم،بچم گوش نمیده به حرفم که

ولا میگن سیستم گوارشی می‌تونه کرونا رو دفع کنه

یا از قبلش تو خونه خودتون به بچتون میوه بدین بعد وقتی میوه تعارف کردن بگو مامان تو قبلا خوردی بهتره که الان دیگه نخوری چون معدت نمیتونه هضم کنه 

از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
ولا میگن سیستم گوارشی می‌تونه کرونا رو دفع کنه یا از قبلش تو خونه خودتون به بچتون میوه بدین بعد وقت ...

شاموچه کنم ابو چه کنم هرچی میگیم واسه شام نباشه مامان عروس دوباره خواهش تمنامیکنه که واسه شام بیاید

وا مگه وضعیت مملکت و نمیبینن.... نرو عزیزم تو با نرفتنت کار اشتباهی نمیکنی اونا دارن اشتباه میکنن که ...

چی بگم بخداازبس که شوهرم گفته ونفهمیدن وناراحت شدن دیگهبه خسته شدم،میدونم نریمختن میفته گردن من وتازنده ام بایدحرف بشنوم