pezhvakeroozegar مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 231 عنوان پانیک 185 بازدید | 16 پست کسی تجربه ی حمله ی پانیک داشته؟ 1399/02/16 | 20:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21090 بله من داشتم😑 خداروشکر خوب شدم دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21090 قرص مصرف کردی؟ ن فقط بیخیال شدم داروهای گیاهی مصرف کردم مثل گل گاو زبون ، بهار نارنج، عطر لیمو دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
dorod عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1689 ن فقط بیخیال شدم داروهای گیاهی مصرف کردم مثل گل گاو زبون ، بهار نارنج، عطر لیمو منم یکساله دارم البته دکتر نرفتم احساس میکنم دارم علائمم اینه تو جمع استرس و تپش قلب میگیرم بعد ده دقیقه بعدش خوب میشم
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21090 منم یکساله دارم البته دکتر نرفتم احساس میکنم دارم علائمم اینه تو جمع استرس و تپش قلب میگیرم بعد ده د ... خب اون ترس از اجتماعه و نگرانی داری از اینکه مثلا حرفی نزنی ک درخور جمع باشه اصصصلا نترس منم اولش هول میشدم ولی کم کم برام عادی شد دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
dorod عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 1689 خب اون ترس از اجتماعه و نگرانی داری از اینکه مثلا حرفی نزنی ک درخور جمع باشه اصصصلا نترس منم اولش هو ... ولی علائم پانیکو دارم چیزایی که تو اینترنت نوشته
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21090 ولی علائم پانیکو دارم چیزایی که تو اینترنت نوشته تا دکترنری هیچی مشخص نمیشه اصلا ب دلت بد راه نده ب خودتم تلقین نکن دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
pezhvakeroozegar مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 231 علائمتو بگو من 4 ساله دارمی مدت دارو خوردم خوب شدمدوباره اومده سراغمداشتم ظرف میشستم الان یهو تپش قلب و احساس گرمای شدید و عرق سرد و بی حالی و.......
pezhvakeroozegar مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 231 بله من داشتم😑 خداروشکر خوب شدم شما علایمت مثل من بود؟ من قبلا عرق سرد نداشتمالانم بعد این که حالم خراب شد احساس سرما دارمبر خلاف قبلش که گرمم بودنمیدونم قند یا فشارمم میوفته یا همون پانیکه
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21090 شما علایمت مثل من بود؟ من قبلا عرق سرد نداشتم الانم بعد این که حالم خراب شد احساس سرما دارم ... من یهو سر معدم درد میگرفت و پشت قفسه ی سینم و دوتا پاهام توان راه رفتن نداشت دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
pezhvakeroozegar مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 231 من یهو سر معدم درد میگرفت و پشت قفسه ی سینم و دوتا پاهام توان راه رفتن نداشت پس خفیف بودی
دخترکاریزماتیک عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 21090 پس خفیف بودی اره ولی بیشتر بر اثر حمله ی عصبی بود مثلا ۱۰/۲۰ دیقه ب دیوار نگاه میکردم و گوشام کر میشد و هیچی نمیشنیدم دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️