2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها چرا پاچه میگیرن؟

483 بازدید | 48 پست

چقدر بد شده اینجا یه پست بزاری میخوان بیان قورتت بدن اونوقت جلوی شوهراشون ک میرسه عین سوسک میشن تو سری خور بعد میخوان بیان اینجا عقده گشایی کنن نمیشه حرف بزنی فقط دنبال دعوا و جنگ می‌گردن... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

روزه برده شون☹

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزه بشون فشاراورده 🙃🙃

والا ما هم روزه میگیریم... روزه واسه اینه بتونی خودت کنترل کنی دیگه نکه بری پاچه اینو اون بگیری

بلانسبت بعضیها 🙄

اره دقیقا بلا نسب بعضی ها ک خیلی خوبن و مهربون آدم کیف میکنه باهاشون حرف بزنه

سگ پاچه میگیره میدونستی؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

قند خونا پایینه

خون به مغز نمیرسه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
روزه برده شون☹

روزه میگن برای اینه بتونی ذهنت زبونت جسمت رو تو دست بگیری نکنه فقط هیچی نخوری دیگه... خیلی ها روزه میگیرن ولی اینجوری نیستن 

بعضیا ناراحتن ولی انگار شما نارحت تری که اینجور بی ادبانه میحرفی😊

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
سگ پاچه میگیره میدونستی؟

فعلا ک بعضی ها از همون سگ هم بدتر شدن... البته بلا نسبت بعضی های دیگه ک واقعا خوب و منطقی با شعورن