2777
2789
عنوان

درد زیر شکم سمت چپ در بارداری دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4391 بازدید | 63 پست
من اولین بارداریم پوچ بود ولی خواهرم،جاریم،زنداییام همشون اولیشون سالم بود نگران نباش

بیچاره مادرشوهرم هر روز قبل اذان صبح پامیشه برام دعا میکنه .میگم لااقل شاید خدا دعای اونو قبول کنه

اره واقعا .به نظرم هیچ مامایی نباید سونو کنه هر کسی را بهر کاری ساختند

آره دیگه از من نصیحت زود سونو نده😁 بزار همون ۸هفته که کامل شد

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من هنوز حتی نمیدونم چند هفتمه.برای همین میخوام برم بدونم چند هفتمه بعدش بمونم اخرای ماه دوم یا سوم برم

من دو ماهه پری نشدم اما ازمایش بتا دادم منفی بود.امپول پروژسترون زدم بعد بازم پری نشدم باز آزمایش دادم مثبت بود.برای همین احتمال میدم خودم ۵ هفته ام باشه از روز لقاح تا آزمایش بتا دو هفته.دو هفته هم خودم تاریخ تقریبی پری گذشتم روش شد ۴ هفته .یک هقته هم از روی ازمایش دادنم میگذره که جمعا میشه ۵ هفته

من دو ماهه پری نشدم اما ازمایش بتا دادم منفی بود.امپول پروژسترون زدم بعد بازم پری نشدم باز آزمایش دا ...

آهان. بتات چند بود؟؟ 

استارتر رفتی سونوی تشکیل قلب؟

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
عزیزم رفتم سونو ولی هیچی نشون نمیده 

منم 5 هفته رفتم گفت فقط ساک و کیسه زرده هست جنین نیست 5 شنبه قرااره باز برم دارم ممیرم از استرس خیلی روزای بدیه این انتظار.. ایشالا برای همه مون به خیر و خوشی تموم بشه

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
غزل سلام عزیزم خوبی؟رفتی سونو قلب

سلام عزیزمممم خوبی؟ نی نیت خوبه؟؟ نه هنوز آخر هفته میرم. دل تو دلم نیست😥😍 برام دعا کن تو روخدا