2777
2789
عنوان

تخت خواب

155 بازدید | 10 پست

به نظرتون قشنگه بخرم 

تعداد رای : 23
نظرسنجی
بله
8
34%
خیر
15
65%
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
قدیمیه

میگم که سنتی هست الان دوباره سنتی مد شده نمیدونم بخریم یا نه 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آدم یاد منبر مسجد میفته خیلی سنتیه

😂😂😂

نظر خودت مهمه

کلا شوهر من سنتی دوس داره ولی من دوست ندارم گفتم یه نظر سنجی بزارم اگه لایک بیشتر خورد فرم بخرم اگه نه شوهر راضی کنم که نخریم 

عزیزم من اتفاقی تاپیک چندسال پیشتونو خوندم لطفا جوابمو میدی؟شب ادراری دخترتون خوب شد؟

یله تا شش سالگی طول کشید همین که رفت کلاس اول خود به خود خوب شد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز