2777
2789

سوپ رو تا مدتی له کن 

هرچیزی اضاف کردی تا۳ روز جدید بهش نده

اول برنج خالی بپز

۳روز بعد سیب زمینی اضاف کن

بعد هویج ......

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

از سوپ ساده شروع کن و هر هفته یه چیز جدید بهش اضاف کن سوپ ساده برنج یا جو مرغ یا ماهیچه و هویج

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک تکه ماهیچه ، هویج و سیب زمینی کمی برنج نیم دانه 

کم کم مواد غذایی دبگه مثل عدس 

جعفری و گشنیز 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

اره  سوپ اولت حالت لعاب و ابکی داشته باشه کمی برنج کمی هویج پوره شده و با اب ماهیچه یا مرغ بپز ولی خود گوشتشو فعلا نده

واست بهترین ها رو میخوام چون...واسه اولین بار فهمیدمت...واسه اخرین بار عاشق شدم...واسه اولین بار بخشیدمت

راستی جعفری تازه یا خشک خیلی کم نیم ساعت اخر به سوپش اضاف کن خیلی خوبه واسه قد بچه

گلم شماغذای کمکی روازچه زمانی شروع کردید؟

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم