2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105290 بازدید | 18988 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا چککککاریه روزی دو سه تا بیار تازه بخور تو همه فصلاهم هست 😅

نه خب . لیمو اسلایس خشک شده . داخل چای میریزن

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

میوه_خشک_هانان#  

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

@_بانوووو_75 سلام بانو جون

خوب هستید ؟

ببخشید من برای خشک کردن لیمو ترش اونارو اسلایس تقریبا نازک کردم و داخل میوه خشک کن گذاشتم 

منتها بعد که خشک شد و تست کردم ، دیدم خیییلی تلخ شده 😢😢

میشه بگید چیکار کنم که تلخ نشه 

فیلادلفیا زیاد بخور پسر عمومه ببین توش فیل داره پس خییییییلی خوشمزه است 🤣🤣

😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بچا من لیمو برش دادم و گذاشتم تو میوه‌خشک کن  ولی تلخ شدهههه 😢😢 چیکار کنم که تلخ نشه !؟&nbs ...

اوری یکم شربت درست کن با اب و شکر رو گاز تا غلیظ شه

بع خیلی کم بزن به لیموهات بعد خشکشون کن

موز و پرتقالم اینجوری خشک میکنن

موز واس اینکه بیمزه نشه پرتقال بخاطر تلخیش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اوری را خنک نوشیدم 

😂😂😂😂😂

محتویات درازشو صادر کرده 

اوری را خنک نوشیدم 

نوش جان 😄😄😄