2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105348 بازدید | 18988 پست
مثِ جنیس خوندمش 😅😅😅😅

منم مثل جنیس گفتم😅😅 با صدا و ری اکشن جنیس

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
منم مثل جنیس گفتم😅😅 با صدا و ری اکشن جنیس

پس چه خوب حسش کردم 😂😂😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا اون تاپیک قبلیمونو ندیدی ! اونو که خودمون خواستیم بترکه  هزاران ص بود . از سال ۹۶ 😁😁

11هزارتا 😅 منم تعداد پستام اونموقع که ترکید 10هزارو خورده ای بود 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
البته از دیروزه میخوام بپرسم ... آخه دیدمت تو اون تاپیک بودی

شی شده 

شی شده 

هیچی ... یه کلیپ خیانت اومد تو سایت من و فیلی دیدیم حالمون خراب شد

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

اوهوم من اصلا تاپیکای پایین صفحه رو نگا نمیکنم دیتای منفی جذب نکنم حتی عنواناشونو

اوهوم من اصلا تاپیکای پایین صفحه رو نگا نمیکنم دیتای منفی جذب نکنم حتی عنواناشونو

منم کنجکاو شدم 😢

خستم خیلی😓😓😓 میگه یه کاری رو باید تو یه تایمی بهش تحویل بدیم کارش با لپتاپه  من نرم افزار ...

نمیشه از کسی قرض بگیری یا گروهی کار کنین؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

پستاتو الی😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

حالا مگه سمش میره به این زودیا😑

نمیشه از کسی قرض بگیری یا گروهی کار کنین؟

بقیه لپتاپشون از من داغون تره😂😂😂

من ویندوزم ریده و ویروس داره لامصب 

گروهی هم نمیشه امتحان تکیه

مجبورم دوباره نرم افزار و نصب کنم انقدرم سخته🤦‍♀️

ولی واقعا ظلمه یعنی واقعا هیچ لزومی نداره انقدر سخت گیری اصلا نمیتونم درک کنم انگار نه انگار خودشم دانشجوعه

حالا اون روز رفتیم ارائه بدیم رفتیم ازش وقت بگیریم اون یکی استاد که ترمای قبل داشتیم طلبکارانه گفت تازه شما باید نصف نمره رو بگیرین چون زمانتون بیشتر از حالت عادی بود 😳😳

حالا اون تاپیک قبلیمونو ندیدی ! اونو که خودمون خواستیم بترکه  هزاران ص بود . از سال ۹۶ 😁😁

واوووو

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
من وقتی دیدم رفتم آب قند درست کردم خوردم تا این حد فشارم افتادو سردرد گرفتم 😖😖😖

عععع !!! نه من اونطوری نشدم 😅😅😅