2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105321 بازدید | 18988 پست
ولی با دیدن همسرت مشخص شد ، تو توی این نبرد همیشه پیروز بودی 😍😅😅😅

وای میترسم فاطمه اخرش از جیغ خفه من بیدار شه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای میترسم فاطمه اخرش از جیغ خفه من بیدار شه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برم بچا فعلا ماچ به کلتون😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چش حاجی منور🤣

ولش کن حاجیو ماشالا شوهرت زنگ اونم کور کرو😂😂فیلی کجایی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
دلم شوهر خواست 😍😄

خو حالا توام یکی پر موتر و سفید تر خدا نصیبت کنه دیدی گفتم ب حرفای این فیلی اعتماد نکن گولتو زد آخر

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
دخترعمم طلاق گرفته بعد یبار همین موقعیت بین خودشو خواهرش بوجود اومد خواهرش تندی موهاشو کشید گفت الا ...

مام ازین کارا با آبجیم میکنیم😂😂

من برم بچا فعلا ماچ به کلتون😘

ماچ موچ

http://s11.picofile.com/file/8405847176/20200816_134841.jpg

بچا اینو ببینید 

یه گلدونِ کوچولوءه . و هیچ گیاهی توش نیست . 

من هر روز توش آب میریزم که با عمق وجودم بوی خاکِ آب خورده‌ش رو بو میکنم 😍

به شدت وسوسه میشم ازش بنوشم 😋😋😋

و وقتی نمیتونم ازش بنوشم به شدت سرکوب میشم 😅😅

یه بار البته زبون زدم بهش 😂😂😂

اگر ۱۰۰ درصد مطمءن بودم هیچیم نمیشه همه‌شو یه جا سر می‌کشیدم 😢😢😢

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خو حالا توام یکی پر موتر و سفید تر خدا نصیبت کنه دیدی گفتم ب حرفای این فیلی اعتماد نکن گولتو زد آخر

آره باباااا

یه عمر اسم شوهر میومد اخ و پیف میکردم 

نگو پس گولمون زده بود 😒

😝😝😝😝😝😝😝😝 😂😂😂😂😂

زبونتو میبرمااااا😊

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
خدایا عروسی دخملای منو زود زود زود برگذار کن 😍

انشاالله 😁😁

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ناماخام شوووور نات گود 

شوور ایز وری وری گوووووود 😁😁

با بلاهایی که من سرش میارم مجبوره البته😂😂

سلاااااام  آره عزیزم ، اون پیام از صد تا عاشقم ، فدات شم ، قربونت برم ، بمیرم برات ، لُپِتو بک ...

😒😒😒😒 عوهوووووووووووووووووووووق

جلوت میخندیدن پشتت شاید نفرین بوده مثلا بعضیا میان ب من میگن از طرف ما بگو ب فیلی بیشور😁😁قطعا نارا ...

😂😂😂😂😂😂

سلام ممنی چطووووری ؟ آبجیمون چطوره؟ باع مامان پارتی بازی نکن منو الی و هیوا و سونی همه مجردیما @ال ...

فداتوم❤😘