2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105316 بازدید | 18988 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوری وقتی میای لایک میکنی ناخودآگاه این میاد تو ذهنم که آخ جون اوری اومد😁😁😁

ای من قربونت برم 😄😄😄😍😍😍😍

ویتامینو باهاش صحبت کردی اصلا این دو روز ؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ای من قربونت برم 😄😄😄😍😍😍😍 ویتامینو باهاش صحبت کردی اصلا این دو روز ؟؟

🤗🤗🤗🤗🤗

هرچقدر من انرژی منفیم تو مثبتی 😅😅

آره چت میکنیم ولی دیر دیر ج میده 

دیشب تا ۱۱ شب بهشت زهرا بوده بعد ۲ونیم خوابید ۴ونیم پاشد باز رفت بهشت زهرا بعد اومده یکم خوابیده دوباره رفتم خرید مراسم فردا 🥺 خیلی داغونه دیشب شب اول قبر بود و میگفت تنها موند و اینا 

اصلا خیلی حالش بده صداش مثل معتادا شده 

یه چشمش کوچیک شده🥺🥺

🤗🤗🤗🤗🤗 هرچقدر من انرژی منفیم تو مثبتی 😅😅 آره چت میکنیم ولی دیر دیر ج میده  دیشب تا ...

عزیزم 😔

مراسم میگیرن ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

کاربری که منو لایک کردی خییییلی 😀

"کاربر نی نی سایت"

تو کیستیییییی ؟؟؟؟؟؟

الی چشم زدن خود،همون جذب منفی هست؟! گاهی وقتا با خودم میگم من که فلان جور نیستم یا شوهرم فلان طور ن ...

اره عزیزم همونه اول از همه یادبگیر کلمات جذب میشن پس نگو و اینکه اره براش پاکسازی کن با استغفار 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آره خیلی براشون عزیزه صد در صد میگیرن  من باید واسه ۴۰ یه چیز بخرم مشکیشو دربیاره البته اهل ا ...

تو نمیری یه سر ؟

خوبه که تو براش بخری ؟ مشورت کن با بقیه بچا

تو نمیری یه سر ؟ خوبه که تو براش بخری ؟ مشورت کن با بقیه بچا

وای نههه😂😂😂

آخه اصلا منو نمیشناسن که میشناختن دهنمونو سرویس میکردن😒😒 

آره لباسی چیزی بگیرم

بچههههههههه هاااااااا ننننننظررررررر بدیییییییییننننن

این جوری گفتم تو چشم باشه😁