2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105330 بازدید | 18988 پست
عه چرا

متوجه نشدم والا 🤔

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

الی من جریانِ ایموشن کدی که زدم و متوجه شدم مامانم تو ۵ ماهگیش وقتی منو باردار بود ، افسرده بود رو گفتم بهت ؟؟ 

@الهه75    

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدابیامرزدش منم یکی از فامیلای شوهرخاهرم پزشک بود کرونا گرفت فوت کرد، مادرشم خبرشو شنید سکته کرد فو ...

ای وای بنده خدا🥺🥺🥺

یکی از فامیلای بابامم پریروز فهمیدیم فوت کرده ۲هفته پیش 

۲۰ میلیون پول یه دونه آمپول دادن ولی جواب نداد فوت کرد 

سلام سلااااام😆دیر اومدم اما چ دلتوااااز اومدم اماااا با ناز اومدم شکوفه ریز اومدم اما عزیز اومدم💃💃دیشدیری دیرین ماشالا گیش گیریگیرین ماشالا

خب اوری اول باید بگم منم دلم تنگولیده بود و فهمیدم چقد دوست دارم دوم اینکه ی کم قربون صدقه منم برید میمیرید مگ فقط این الهه خانوم حرف از گول مالیدن من میزنه گولشو مالیده بم😢 سوم اینکه ب لطف معاشرت با الهه گشاد شدم همه پیاماتونو یکی یکی تو یه پست جواب میدم😆 سوم اینکه اوری نمیدونم چرا دیگ آمی نمیاد ولی ب همتون سلام رسوند و گفت سالمه و دوستون داره😘این بوسم از طرف اون بود

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
سلام سلااااام😆دیر اومدم اما چ دلتوااااز اومدم اماااا با ناز اومدم شکوفه ریز اومدم اما عزیز اومدم💃 ...

الی ؟؟؟ کی حرفِ الی رو زد ؟؟ الی کیه ؟؟؟ فققققط زی‌زی بلااااا 😍😍😍😍😍

نمیخوااااام 😫😫 تو لبات لبیههههه 😭😭😭

آمی رو بگو خودت بیا منو بوس کککککن 😭😭😭😭😭

الی من جریانِ ایموشن کدی که زدم و متوجه شدم مامانم تو ۵ ماهگیش وقتی منو باردار بود ، افسرده بود رو گ ...

نهههه نگفتی 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
راستی جریان آمیتیست چی بود ؟؟؟؟؟ از ما ناراحته ؟  گفت دیگه نمیاد تاپیک یا کلا نی‌نی‌سایت نمیاد ...

نمیدونم چیزی نگفته اما خواننده خاموش شده 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلام سلااااام😆دیر اومدم اما چ دلتوااااز اومدم اماااا با ناز اومدم شکوفه ریز اومدم اما عزیز اومدم💃 ...

گشادی تو فقط از معاشرت با منه؟؟ فیلی قاقه؟؟ یا نازکه؟؟

الی ؟؟؟ کی حرفِ الی رو زد ؟؟ الی کیه ؟؟؟ فققققط زی‌زی بلااااا 😍😍😍😍😍 نمیخوااااام 😫😫 تو لبا ...

عهههه برای تحویل اون منو میکوبی چرا؟؟

الی کیه دیگه باااااااااااااااااشششششششه😒

نهههه نگفتی 

آره دیگه همین ...

بر اساس اون جدولا متوجه شدم اضطراب دارم . از یک سالگی تا ۳۵ سالگیم همش منفی بود . رفتم پیش از تولد و رسیدم که ۵ ماهگی مامانم . نمیدونم کارم درست بود یا نه ! ولی در مورد اون دورانِ مامانم سوال کردم ، متوجه شدم تو دوران حاملگی و تو ۵ ماهگی که منو حامله بود ، افسردگی داشته ...

عهههه برای تحویل اون منو میکوبی چرا؟؟ الی کیه دیگه باااااااااااااااااشششششششه😒

نهههه 😅😅😅

من منظورم اینه که الی ... شنیدی میگن الی آخر ؟؟ منم منظورم اون بود 😂😂😂

الی ؟؟؟ کی حرفِ الی رو زد ؟؟ الی کیه ؟؟؟ فققققط زی‌زی بلااااا 😍😍😍😍😍 نمیخوااااام 😫😫 تو لبا ...

ژااااااان ژااااااان😍😍😍

کی از مو لب گرفته مگ؟😯

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
آره دیگه همین ... بر اساس اون جدولا متوجه شدم اضطراب دارم . از یک سالگی تا ۳۵ سالگیم همش منفی بود . ...

اوهوم خیلی عجیبن این انرژیا و عجیب تر ماییم که هیچوقت نفهمیدیم وقتی خدا میگه اختیار دادم به انسان ینی چی

ینی همین بخدا اختیار همینه 

اوری احساسات ارثیو وقتی پاک میکنی بگو هم در خودم هم تمام کسایی که این حسو به ارث بردنن پاک بشه

البته این احساس تو برای دوران جنینی بود نه ارثی 

ژااااااان ژااااااان😍😍😍 کی از مو لب گرفته مگ؟😯

حسم گفت لبات لبیه 😑

و اینکه پاهاتم ، دستیه 😑😑😑

😅😅😅😅😅

نهههه 😅😅😅 من منظورم اینه که الی ... شنیدی میگن الی آخر ؟؟ منم منظورم اون بود 😂😂😂

برو سر فیلی گول بمال من گولِ درازتو نمیخورم 

زبونااا زبونه درااااز