2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105533 بازدید | 18988 پست

دیوونه شدم😭😭😭😭😭

واسه اونایی که باعث شدن الکی وقتم هدر بره نمیبخشم

یه درس دارم دهن سرویس ککککن تی ای پروژه داده نه توضیحی نه جیزی حتی خودشم بلد نییییست من گیر کیا افتادم😭😭😭😭😭 ۳ روزه دارم رو یه چیز مسخره کار میکنم 

برنامم همش غلط میده دیوونه شدم😭😭😭 دیگه اعصاب برام نذاشته مگدلم میخواد یه چیزی بشکونم تخلیه شم

هیشکیم پروژه رو نزده ازش بپرسسسسم یعنی اکثرا درسای قبلی رو افتادن دخترا ۴ ۵ نفر بیشتر نیستن اونام بدتر از من😭😭😭😭😭 

@اورانوووس    جون سلام عزیزم خوبی؟ میگم تاپیک قانون جذبی که ارکیده داشت رو یادته؟؟؟ لینک ...

سلام . بفرمایید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?page=3055

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیوونه شدم😭😭😭😭😭 واسه اونایی که باعث شدن الکی وقتم هدر بره نمیبخشم  یه درس دارم دهن سرویس ...

ای بابا

شنگول تو میتونی😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دیوونه شدم😭😭😭😭😭 واسه اونایی که باعث شدن الکی وقتم هدر بره نمیبخشم  یه درس دارم دهن سرویس ...

ویت سرش خلوت نی کمکت کنه ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ای بابا شنگول تو میتونی😍

خیلی خسته شدم😭😭😭😭

آخه فکر کن من زدم ماتریس ۲ تا سطر داشته باشه برنامه یا خودش اضافه میکنه یا تکراری میده میشه ۴ تا😭😭😭

هرکاری کردم درست نشد 

بعد مثلا از یه عدد به بالا اجرا نمیکنه 

هیشکیم کمک نمیکنه خودمم و خودم

بعد اصن بچه های ما اون جوری نیستن همین جوری به کسی چیزی بدن

فقط یکی از دوستام اوکیه اونم درگیر چیزای دیگه بوده تازه شروع کرده اینو ولی اون از پسرا میتونه بگیره😐

خیلی خسته شدم😭😭😭😭 آخه فکر کن من زدم ماتریس ۲ تا سطر داشته باشه برنامه یا خودش اضافه میکنه یا تک ...

دو بزار😁

من هروقت شوهرم برا پایان نامش مشکل میخورد میگفتم دو بزار راس راسکیم در میومدا🤣

خب تو از پسرا بگیر یا به دوستت بگو لز پسرا بگیره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
دو بزار😁 من هروقت شوهرم برا پایان نامش مشکل میخورد میگفتم دو بزار راس راسکیم در میومدا🤣 خب تو از ...

من دوست پسر دارم به من نمیدن که🤣🤣🤣🤣

اونم چندین بار گفتم زدی؟هی گفت نه الان روم نمیشه دوباره بگم ببینم تا کجا پیش برده البته درسش خوبه ها ولی تفریح اینا زیاد میکنه خیالش راحته پسرا بهش میدن😂الان بگمم میگه شروع نکردم اینا یعنی رومم نمیشه خیلی گفتم بهش 

باید صبر کنم آخراش ازش بپرسم کدشو بگیرم ولی مهلت اصلی تا فرداس من به تی ای پیام دادم گفتم وقت بیشتر بده گفت تا ۵ شنبه ولی لامصب نمیتونم پیش برم خرابه😭😭

گفتی از پسرا بگیر یک این که من با پسرا چت نمیکنم اصلا دو این که به فرض بخوامم میدونن من داشته باشه به ویتامین میدم اینا هم باهم رقابت دارن نمیدن که😂😂 یعنی تقریبا درسخونا تونستن این درسو داشته باشن پیش نیازای سختی داشته واسه همین همه مال خودشونو چسبیدن 😒😒

من دوست پسر دارم به من نمیدن که🤣🤣🤣🤣 اونم چندین بار گفتم زدی؟هی گفت نه الان روم نمیشه دوباره بگم ...

عجب همکااسیای بدجنسین خو همتون بدین بهم دیگه چی میشه خیلیم ثواب داره

فیلی بترکی منظوردار نخون😑😁

عجب همکااسیای بدجنسین خو همتون بدین بهم دیگه چی میشه خیلیم ثواب داره فیلی بترکی منظوردار نخون😑😁

انقدر عجیب غریبن😒

یعنی به دروغ میگن نه حل نکردم نه نزدم نه بلد نیستم

تازه یکیو داریم مثلا کد میخوایم یه جوری میده رسما به دردمون نخوره یا یه جاشو ناقص اینا میکنه یا انقدر سختش میکنه اصلا نفهمیم چی کار کرده😐😐

ویتامین یه درس داره نتونسته بود تا الان ورداره چند تا از بچه هامونم افتاده بودن دارن رفته از یکی از دخترا جزوه بگیره نداده😳 گفته نمیدونم حرف درآوردن اینا من دیگه جزوه نمیدم😳

آخه اندازه یه ترم افتاده حالا جزوه به ویتامین بده به جایگاهش مگه لطمه میزنه 😳

ویت سرش خلوت نی کمکت کنه ؟

عه نمیدونم چرا پستتو ندیدم اون موقع

ویتم داره این درسو ولی یه پروژه دیگه داشت مشغول اون بود امروزم درگیر ماشین بود هنوز وقت نکرده نمیدونم رفته کجا بی خبرم ازش 

مسئله اینه دختره درست توضیح نداده چی کار کنیم یعنی گنگه

البته از ۴ تا سوال ۳ تاشو زدم یکیش مونده که از همش سخت تره 🥺

بعد فقط این درس نیست که ۲۰ واحد دارم😥😥

این کللللل وقتمونو میگیره تازه گروهیم نکرده .... هی میخوام فش نددددم