2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105533 بازدید | 18988 پست
مرسی عزیزم تو خوندی کامل این تاپیک رو ؟ دلم میخواست تجربه های ارکیده رو بخونم

کامل نه . ولی وقتی انرژی مثبت و ارکیده و یه سری دوستان فعالیتشون زیاد بود ، منم میخوندنشون و تو بحثا شرکت میکردم 

در کل معرفی چند تا کتاب روانشناسی و قانون جذب بود . تجربیات بچه‌ها . تاثیرات اون ۴ تا ذکر و روشهای ای اف تی و ... 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچا چه بوی طبیعتی امشب از حیاط خونه‌مون میاد ❤

بوی خنکای شبِ شالیزار ...

بوی شَبِ جنگلای انبوه از درخت با انواع گیاها .

چه قدر امشب زیباست ...

این بین ، جیرجیرک هم داره سمفونیِ شبانه رو به زیبایی اجرا میکنه ...

جای همه‌تون نفس میکشم ❤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامل نه . ولی وقتی انرژی مثبت و ارکیده و یه سری دوستان فعالیتشون زیاد بود ، منم میخوندنشون و تو بحثا ...

عزیزم دیگه ارکیده نیومد تو تاپیک براتون از نتیجه های جذبش بگه ؟؟؟

تو یادته چیا جذب کرده بود؟

سلام عبضیای مو 

اولا که هر چی میگیدخودتونید  😂😂😂

دوما که اوری بتتتترکی با اون صدات خیییییلی خندیدم بهت نعلتی 🤣🤣🤣🤣

سوما که مو یه تاپیکه با ارامش نمیتونوم بروم از دست شما عین جوجه اردکای زشت را میفتین در قین مو ؟😂😂😂بابا مرتیکه ی بیشششششششور زن صیغه کرده زن خودشو عرعر فرض کرده دلم میخواست برم شکم مرد رو سفره کنم از بسسسیی حرصم گرفته بود از دروغاش 😩😩😩

خلاصه هرررر کاری مردم نتونستم دهن ببندوم 😒😒😒

اها اها سوده جونم من غلامتم نمیدونستم بدت میاد سودی صدات کنم از حالا به بعد همون سوده جونه خودوم 

الی هم که باخا ناخا الیه همینی هست که هست 😂😂😂

اوری و زی زی و بقیتونم همینی هست که هست والا 😅😅😅

حالا سوده به قپل الی سسیه مونه حسابش فررررق داره 

تا قینتون بسوزه 😂😂😂

باع...
عزیزم دیگه ارکیده نیومد تو تاپیک براتون از نتیجه های جذبش بگه ؟؟؟ تو یادته چیا جذب کرده بود؟

چرا میگفت ... 

واستا ببینم اوجِ پستاش کدوم صفحاته . میام میگم

از حل شدن مشکلش با همسایه‌شون . از خوب شدن یه مشکل جسمیش و ...

سلام عبضیای مو  اولا که هر چی میگیدخودتونید  😂😂😂 دوما که اوری بتتتترکی با اون صدات خی ...

با صدای من خیییییلی خندیدی ؟؟؟؟ 

مگه صدای من خنده‌دارههههه ؟؟؟؟ 

تو مگه خار مار نداری  ؟؟؟؟؟ 

😂😂😂😂😂😂

عزیزم دیگه ارکیده نیومد تو تاپیک براتون از نتیجه های جذبش بگه ؟؟؟ تو یادته چیا جذب کرده بود؟

بیا اینجا 

راستی ثحرفای پریا هم عاااااااالیه . پستاشو حتما بخون .

کتابایی هم که پیشنهاد میکنن رو یا بخر یا پی‌دی‌اف شده ، دانلود کن 

پیدا هم نکردی کتابیرو بگو من پیدا میکنم لینک دانلودشو میفرستم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?page=1257

ناااا نااا بسشه 😂😂

ولم کن‌فیلی میخوام جفت پا برم تو شکمش 😤😤😤مرتیکه بوق بوقی 😠😤

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
مقصر منم که بی دقتی کردم‌ ببخشید بچه ها اعصابتون بخاطر من خورد شد ها 

نه بابا این چه حرفیه....این علاف الدوله ها همه جا پلاسن😒😒😒 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
با صدای من خیییییلی خندیدی ؟؟؟؟  مگه صدای من خنده‌دارههههه ؟؟؟؟  تو مگه خار مار نداری &n ...

اره اره 😂😂😂😂صدات نه نوع گفتنت ترککککیدم ها  قشششنگ تصورت کردم چه حالی داشتی 🤣🤣🤣🤣

خار مار وای 🤣🤣🤣🤣

باع...
ولم کن‌فیلی میخوام جفت پا برم تو شکمش 😤😤😤مرتیکه بوق بوقی 😠😤

البته دو جفت پایی میری تو چون دونفرید 😂😂😂😂😂ای خدا نکشتت فکر کن با شیکم قلنبه بپپپری تو هوا یه نک پا بری تو پوزش 🤣🤣🤣🤣

باع...
هنوزم دارین تو این تایپک حرف میزنین😂😂

خوب تاپیک زدیم حرف بزنیم دیگه 😅