2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
سلام ممنی چطوری؟ فاطمه خانوم چطوره؟ ممنی راستی من معلم سدم😃اما توی شرایط فوق سخت😔

وای به به به سلامتی الان ینی مشغول به کار میشی؟؟

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
به به سلام دکی چطوری منم از امروز ب کمپین آب ولرم در صبح پیوستم😆

سلااام خوش اومدی به جمعمون😁

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اوری کدوم آهنگو میگید

خوانشِ سووناروا دیگههههه 😀😀😀😀😆

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
دم بابات گرم من چندماه پیش یه مزاحم داشتم درحدی که میگفت خودمو میکشم  زنگ زدم پلیس دانشگاهم بو ...

آره به پسرا درست نیست آدم بگه 

دستش درد نکنه 

بابای من حتی تو خیابونم ببینه یه پسر مزاحم یه دختر شده برخورد میکنه کلا رو دختر حساسه مثلا تا یه حدی هم واسه دخترعموهام غیرت داشت ولی دخالت نمیکرد زیاد 

وای الان یادم اومد خونه اولیمون سه طبقه خانوادگی بود من و دخترعمومه بعضی وقتا از پنجره بیرونو نگاه میکردیم  اونم از طبقه آخر تو کوچمون پسر زیاد بود دختر فقط تو ساختمون ما بود بقیه پسر بعد پسر همسایه بغلی همش میومد سر کوچه بالا رو نگاه میکرد خونه ما نبش کوچه بود بابام هی باهاشون دعوا میکرد 🤣🤣🤣 قبل ترشم میومدن رو پله دم خونمون میشستن😒😒😒 بابام پله رو شکوند🤣🤣🤣🤣 

خوانشِ سووناروا دیگههههه 😀😀😀😀😆

اوری پست فرشته رو دیدم😍😍 چقد گوگولی و ژذاااااب بودی

بیا بخلمممم😍😘😘

ازون دوستا هستی که مثل کوه پشتِ دوستتی 😍😍 منتها باید مواظب بود که از دستت ندیم 🤩🤩

قرررربونت😍😍😍 من خوش شانسم که شماهارو پیدا کردم با این که کاری نکردم ولی همیشه مهربون بودین🥰🥰🥰

آره به پسرا درست نیست آدم بگه  دستش درد نکنه  بابای من حتی تو خیابونم ببینه یه پسر مزاحم ...

😅😅😅

از بابات خوشم میاد . خیلی باحاله 😀😀😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوری پست فرشته رو دیدم😍😍 چقد گوگولی و ژذاااااب بودی بیا بخلمممم😍😘😘

ای بابا 🙈🙈🙈🙈

ای بابا 🙈🙈🙈🙈

کوشولوووو بخدا انگار دختر دبیرستانی اید اونم نه سالای اخرا سال اولی  

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز