2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105483 بازدید | 18988 پست
فیلی یه بار دوست دوستم که چند بارم باهاش رفته بودم بیرون باهاش اوکی شده بودم بهم گفت که تو دانشگاشون ...

دمت گررررررم ازون دوستایی هستید شماها که ادم همممه جوره میتونه روتون حساب کنه 

الان برای اثبات این حرفم شماره کارت میدم نفری یه میلیون بزنید برام عمو ببینه 😂😂😂😂

باع...
ای ول !!!! چه کار خیری انجام دادیییی 😀😀😀😍

من واقعا حساسم رو این چیزا کاری از دستم بر بیاد انجام میدم

اونم دیگه خیلی بد بود مزاحم عادی نبود اونم تو محیط دانشگاه😳😳

یه بار خود دوستمو یه پسره تهدید به اسیدپاشی کرد هرچی گفتم بذار به بابام بگم قبول نکرد با پسره  دوست بود بعد اون قضیه هم فکر کنم یه بار دوست شد😐

خیلی باهم صمیمی بودیم یه مدت شرایطش بد بود حتی به خاطرش گریه هم میکردم  ولی یه بار یه جا یه توهین کرد بهم آخه مذهبی بود خودش منم دیگه از اون لحظه به بعد دیگه قلبمو به روش بستم😁😁😁 چند بارم عذرخواهی کرد قبول نکردم یه بارم بیرون دیدمش گفت بهترین کادوی تولدم بود که دیدمت ولی سرد برخورد کردم رفتم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دمت گررررررم ازون دوستایی هستید شماها که ادم همممه جوره میتونه روتون حساب کنه  الان برای اثبات ...

ولی چه فایده هر کاری کردم برعکسشو دیدم ☹

واقعا یه دوست خوب نداشتم همیشه دنبال این بودم ببینم ایرادم چیه ولی نفهمیدم گفتم شاید اینم شانس ماعه😁

مثلا یه دوست داشتم دوست پسرش بهش گوشی داده بود فکر کنم اورد داد به من بعد چند روز ازم گرفت بعد مامانش فهمید به مامانش گفت من گوشی رو از یه پسر گرفتم دادم بهش 😳 زنگ زد گفت دلالی؟؟

همشم سر پسر بوده😐😐

از این چیزا چندین بار پیش اومده هرکی یه جور

تنها کسی که باهاش از اول اوکی بودم اینا مثل خواهرمه دخترعمومه ولی خیلی دوریم از هم تا ۱۵ سالگی باهم بزرگ شدیم اییییینم شانس مایه🤣🤣🤣 یعنی ما از اونجا رفته بودیم گریه میکرد که چرا بابام مارو نمیبره خونشون

سلام روزبخیر

سلام ممنی چطوری؟ فاطمه خانوم چطوره؟ ممنی راستی من معلم سدم😃اما توی شرایط فوق سخت😔

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
سلام روز همگی بخیییر

به به سلام دکی چطوری منم از امروز ب کمپین آب ولرم در صبح پیوستم😆

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
اینه دیگه ...

اوری کدوم آهنگو میگید

گزارش خوردید که یادتون بمونه تو هر جمع و موقعیتی چجور باید حرف زد.میخواید گزارش نخورید تشریف نیارید ...

عاقا منم دعباش کنم این اقاهه رو یا فک میکنین تنبیه شده؟😤

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
چششششششم تو جون بخوااااه 😘😘😘

فدااااایت هواخاتوم

ناااااناااااااااااا زیادددددد😂😂😂

میترسم بیش از ظرفیتت باشه اور دوز کنی😂😂😂

قربونت عزیزم ❤❤❤

😘😘عسک مسک یادتون نره لفطا😆

عاقا منم دعباش کنم این اقاهه رو یا فک میکنین تنبیه شده؟😤

ب نظر من نادیده گرفتن و گزارش زدن بهترسن حالت ممکنه همچین آدمایی نباید باهاشون دهن ب دهن شد چون اگ شعور حرف زدن داشتن میدونستن تو یه جمع زنونه حرف زدن در شانش پس وقتی شان خودشو نمیدونه در حد این نیست حتی جوابشو بدی

ب نظر من نادیده گرفتن و گزارش زدن بهترسن حالت ممکنه همچین آدمایی نباید باهاشون دهن ب دهن شد چون اگ ش ...

اره اینا تو تاپیکا میگردن ببینن کی به نمک ریختناشون جواب میده تا استفاده کنن😤

در حالی که فیلی اولش متوجه نشد این مرده 😒

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
فیلی یه بار دوست دوستم که چند بارم باهاش رفته بودم بیرون باهاش اوکی شده بودم بهم گفت که تو دانشگاشون ...

دم بابات گرم من چندماه پیش یه مزاحم داشتم درحدی که میگفت خودمو میکشم 

زنگ زدم پلیس دانشگاهم بودم اون لحظه خانومه گفت شمارشو بده بهم دیگه مزاحمم نشد

به بازو میگفتم پیداش میکرد میترکوندش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
من واقعا حساسم رو این چیزا کاری از دستم بر بیاد انجام میدم اونم دیگه خیلی بد بود مزاحم عادی نبود او ...

ازون دوستا هستی که مثل کوه پشتِ دوستتی 😍😍

منتها باید مواظب بود که از دستت ندیم 🤩🤩

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز