2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105296 بازدید | 18988 پست
عع 😅😅😅😅😅 الی یه چیزی بهت بگم !!!! همین که اومدم خونه‌ی خالم تو دلم گفتم زلزله بیاد چی ؟؟؟ اص ...

نگو دیگه اینجوری

من داشتم میرفتم تهران که دیگه یماه نرم خونه فورجه هامم بود میخواستم خوابگاه بمونم 

تو ذهنم گفتم اگه دزد بیاد سروقت کمدم و النگوهام چی

تو ذهنم بود طرف میاد طلاهارو میبره نقره هامو که چندتاشم بازو گرفته دست نمیزنه

دقیقا اواخر دی ماه همینم شد😓

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هااا ممنی منو تازه به دنیا آورده کادوهاتون کوووو؟؟😅😂

تولدته؟مباااااااااارکههههههههه😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
پس اون تایپک که ترکید بر خیلی وقت پیش بوده که ۸۸۰۰ تا دست داشتی توش

من از اول کاذبریم اونجا بودم بله 3سال پیش اون تاپیکو زده بودن

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آره قزوین و زنجان و مازندران فقط احساس شد

من احساس نکردم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلام به همگی مرسی الهه جون که قابل دونستین....ممنون از فیلی واوری وتی تی و سونی وسوده وبقیه دخترای ...

من که کاری نکردم 🤗🤗🤗🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام به همگی مرسی الهه جون که قابل دونستین....ممنون از فیلی واوری وتی تی و سونی وسوده وبقیه دخترای ...

😘

سلام قربونت❤

تولدته؟مباااااااااارکههههههههه😍

یا خداااا نه بخاطر پستام میگم😂😂 من مهرم ننه جان

نگو دیگه اینجوری من داشتم میرفتم تهران که دیگه یماه نرم خونه فورجه هامم بود میخواستم خوابگاه بمونم& ...

وای الهیییی 😢😢😢

خب بابا اومد تو ذهنم یهو 😖😖😖

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
وای الهیییی 😢😢😢 خب بابا اومد تو ذهنم یهو 😖😖😖

پاکسازی گلللل پاکساااازی

جالبه شما تو این س سال معلومه هیچ تایپمی نظر ندادی فقط اونجا بودی😄

اره کلا تاپیکا رو کم پیش میاد بخونم