2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105294 بازدید | 18988 پست
نه به خدا 😅😅😅😅 من سحرو زدم 😅😅😅 الی خییییلی بیشوری منم ۶۵ میخوااااااام 😭😭😭😭😭

😅😂😂😂 من 8800و خورده ایمو میخوام

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچا چه خبر از زلزله دیشب ؟؟؟؟ کی جز من و سونی متوجه شد ؟؟؟؟

من نفر اول فمیدم 😎 بازو میگه تو کانالا زده 12 و 50 تو چجوری یه دقیقه زودتر بمن خبر دادی😎😎

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
وااا همه متوجه شدن...خیلی شدید و طولانی بود مگه میشد متوجه نشد

اینجا یه لرزه ریزی اومد

منکا خیلی ترسیدم قشنگ خشک شد دست و پاهام...چون تا سحر بیدارم هرشب قشنننگ بیدار و هوشیار بودم...ولی ق ...

من دراز کشیده بودم تو جام ، خواهرزاده‌م داشت قصه میگفت برام خاله‌مم داشت آخرین چراغارو خاموش میکرد

همین که قصه‌ش تموم شد خونه به شدت لرزید 😭

خدا رو بی‌نهایت شکر خسارت نداشت ، انقدر دیشب خندیدیم 

همه واکنش همدیگه رو واسه هم میگفتیم میخندیدیم 

ولی باز خدااااروشکر چیزی نشد

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

@نی_نی_یار_5  

عزیزجون

لطفا ایندو تاپیکم در راستای تاپیک قبلمون پاک کنین

تاپیک سحر

البوم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه هااا ممنی منو تازه به دنیا آورده کادوهاتون کوووو؟؟😅😂

من نفر اول فمیدم 😎 بازو میگه تو کانالا زده 12 و 50 تو چجوری یه دقیقه زودتر بمن خبر دادی😎😎

عع 😅😅😅😅😅

الی یه چیزی بهت بگم !!!!

همین که اومدم خونه‌ی خالم تو دلم گفتم زلزله بیاد چی ؟؟؟

اصلا هیچ زمینه‌ی زهنی نداشتمااااا

نمیدونم چرا اومد به ذهنم ! به هیشکی‌ام نگفتم اون لحظه 

بعد شبش زلزله شد ! 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اینجا یه لرزه ریزی اومد

آره قزوین و زنجان و مازندران فقط احساس شد

بله

خا اسا 😒