تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان ننه و بچا | مشاهده متن کامل بحث + 105294 بازدید | 18988 پست سلام ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1399/02/16 | 16:41 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 الی تو که اینهمه دکتری😋😄بگو بعد زایمان چکار کنم شکمم کوچیک بشه، 😁 هییییییچی😐 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عاقا من همش احساس میکنم یاسی دو نفرن که دارن از یک کاربری استفاده میکنن😁😀 چرا؟😅 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6351 ای جونم نینی فینگیل خوبه؟ خوبه خاله جونیش😄😍😍😍به خاله جونش سلام میرسونه الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6351 هییییییچی😐 راهی نداره ینی🙁🙁🙁 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6351 چرا؟😅 اخه همین یکی دوهفته پیش اومد پرسید که اون تاپیک چی شده؟!حالا دوباره باز پرسیده 😁تو اون تاپیک یادمه یه بار یه پست منو سه بار جواب داد😁 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 خوبه خاله جونیش😄😍😍😍 به خاله جونش سلام میرسونه من ننه بزرگشم😑 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 راهی نداره ینی🙁🙁🙁 خودت که زاییدی میدونی☹بنظرم بیشتر به ژن و اینکه قبلش شکم داشتی یا نه برمیگرده.با ورزش هم میشه جمعش کرد ولی نه کانلا ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اخه همین یکی دوهفته پیش اومد پرسید که اون تاپیک چی شده؟!حالا دوباره باز پرسیده 😁تو اون تاپیک یادمه ... اها😅شاید ندیده پست جواب رو ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6351 من ننه بزرگشم😑 وای اره ننه بزرگ 😁😀ننه بزرگشو از دور میبوسه 😀😊 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 وای اره ننه بزرگ 😁😀 ننه بزرگشو از دور میبوسه 😀😊 خودو😍😍😍😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6351 خودت که زاییدی میدونی☹ بنظرم بیشتر به ژن و اینکه قبلش شکم داشتی یا نه برمیگرده. با ورزش هم میشه جم ... اره از قبل هم شکم داشتم...کوچیک هم بشه راضیم...زیادی بزرگه ...شکم نگو بگو تپه😖 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اره از قبل هم شکم داشتم...کوچیک هم بشه راضیم... زیادی بزرگه ...شکم نگو بگو تپه😖 درک میکنم😁😁😁😁 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6351 درک میکنم😁😁😁😁 اخع درصد زیادیش میدونم از سردیه.... الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 اخع درصد زیادیش میدونم از سردیه.... منم سردی دارم ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
افتابگردونم عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 6351 تی تی من وقتی بچام دنیا میان زردی دارن ...برای همین گرمیجات نمیخورم تا زردیشون بیشتر نشه🙁😓 الهی ..تو پناهی .. پروردگارا قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین