2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105294 بازدید | 18988 پست

@__لیانا__  

❤❤❤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
الی ترک پوستی قرمز دیدی ؟؟ اونا با چی میره !؟؟؟

تو بارداری زدم😁مخلوط روغن گل سرخ و بادوم شیرین خیلی خوبه البته اگه مداوم بزنی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒😒😒😒😒😒😒 یاد دخترعموم افتادم  یه ذررررررره شکم داشت هر روز میرفت جلو آیینه نگاه میکرد م ...

اووووو من شکمممممممممم دارم یعنی شکما🤣

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تو بارداری زدم😁مخلوط روغن گل سرخ و بادوم شیرین خیلی خوبه البته اگه مداوم بزنی

سلام مرسییییی 😀😀😀😀😀😍😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلاااااااااام بچهاخوووووبین یه هف هش روزی نبودم درچ حالین؟؟؟؟؟؟؟ دلم قدریه گنجیشک شده واستون

سلام به دخترخاص خودم خوبی ننه؟کجا بودی ورپریده؟چشمم روشن😱هف هش روز نبودی حالام راس راس تو چش من نیگا میکنی میگی نبودم؟

برای قرص کمرم تو خوبی شما بچه دار شدید تی تی جونم 

بله گلم نینی دارم

قرص کمر یعنی چی چه ربطی به کبد داره؟

قرص کمر بیشتر بدرد فیلی میخوره😆

بله گلم نینی دارم قرص کمر یعنی چی چه ربطی به کبد داره؟ قرص کمر بیشتر بدرد فیلی میخوره😆

🤣🤣🤣🤣🤣من خاطره دارم ازین قرص کمراااا....با مامیم رفتیم عطاری بعد خیلی عاقل اندر سفیه به عطاریه گفتم عاقا اینا چیه چقد بامزن؟؟؟ مامانم زد گفت من برات توضیح میدم گفتم نهههه بذار بدونم عاقا بگین....هیچی دیگه...با دستی در رفته از مغازه ننم خارجم کرد کشان کشان...بعد که فهمیدم چیه دیگه ازون عطاریه خرید نمیکنم...حیف شد جنساش خیلی خوب بود🤣🤣🤣🤣خلاصه که خاک برسرم با ۳۰سال سن نمیدونستم....

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏
یکی دو سال پیش گیر داده بود موتور ۴ چرخ میخوام 😐

موتور ۴چرخ چیه دیگه؟ ندیدم تا حالا 😅

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
آههههه آفتااااابی بیا بماچمت😂😂 منکه حسودیم نشده فقط همینجوری گفتم ماچت کنم 😘😘😘😂😂

اره ماچم کن 😋ماچ دوست دارم 😋لوس شدنم دوست دارم 😋لوسم کنین😋😋😋😄😍😍😍😍

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اوری روغن زیتون!!!!!😅😅 برات چجوری بوده ؟

الی تو که اینهمه دکتری😋😄بگو بعد زایمان چکار کنم شکمم کوچیک بشه، 😁

اونو نبستم ببین شکمتو روغن زیره و شوید که به اندازه قاطی شدن بزن و ماساژ بده سلفون بکش بعد گن بعدم ...

همین زیره و شوید بزنمم  فک کنم خوب باشه🤔

بزرگی شکم من درصد زیادیش بخاطر سردیه....

🤣🤣🤣🤣🤣من خاطره دارم ازین قرص کمراااا....با مامیم رفتیم عطاری بعد خیلی عاقل اندر سفیه به عطاریه گ ...

من هنوزم نمیدونم بدرد چی میخورن😅

بله گلم نینی دارم قرص کمر یعنی چی چه ربطی به کبد داره؟ قرص کمر بیشتر بدرد فیلی میخوره😆

عاقا من همش احساس میکنم یاسی دو نفرن که دارن از یک کاربری استفاده میکنن😁😀

🤣🤣🤣🤣🤣من خاطره دارم ازین قرص کمراااا....با مامیم رفتیم عطاری بعد خیلی عاقل اندر سفیه به عطاریه گ ...

🤣

اره ماچم کن 😋ماچ دوست دارم 😋لوس شدنم دوست دارم 😋لوسم کنین😋😋😋😄😍😍😍😍

ای جونم نینی فینگیل خوبه؟