2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105319 بازدید | 18988 پست
صبح یهو دیدم یه شوکی بهم وارد شد مغزم داره تیر میکشه بعد یه ساعت جواب داد گفت این جوری شده دیگه مطم ...

خدابیامرزه

خیلی بد خبر داده 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدابیامرزه خیلی بد خبر داده 

زنگ زد الان داشت عین چی گریه میکرد منم از این ور گریم گرفت باهم نشستیم گریه کردیم

فکر کنم خبر داده بوده میخواد خالشو ببینه بعد دیگه نشد🥺

اصلا تو بیمارستان نمیذاشتن هیشکی بره ببینتش تک و تنها مونده بود هی میگه غریب رفت 😢 

زنگ زد الان داشت عین چی گریه میکرد منم از این ور گریم گرفت باهم نشستیم گریه کردیم فکر کنم خبر داده ...

خدا بیامرزتش....🙁

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
خدا همه رفته هارو بیامرزه😔😔😔 چقدر وضعیت بدیه پیشش نیستم دیر دیرم جواب میده کلا نمیدونم چی باید ب ...

سلام سونی زیاد پاگیرش نشو مردا تو اینجور مواقع سیماشون اتصالی داره

تسلیت میگم و خدا بهشون صبر بده.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلاااام وای سوده دیروز گفتم چرا ابن دختر نیست الله اکبر از این جذب 😅😅😅 سوده الان فهمیدم چرا تگ م ...

اون عکسش شبیه تو نیست تو لیست اسم خودتو میاره وقتی اسمتو میزنیم و ارسال میره رو ی کاربر دیگه روش بزن اون عکس ندارههمونی که تگ میشه،،،میره رو کاربر اولی ک اسمشو میاره

فیلی کجاااااییییی

بیا😭😱😭😭😭😱

یکی تایپک زده بیای راحع ب این موضوع حستونو بگین هنه ی چی گفتن منم خوگفتم حسمو فقط یکم نگو نسبت ب بقیه دقیق تر از اب درومد الان پنجاه تا ریپ دارم😔

ب عشقم میرسم

بهم پیام میده

باردارمیشم

عقد میکنم

شوهرم میاد دنبالم

مامانم خونه میگیره

و...

من چ میدونم مگه من حس ششم دارم😭😭😭😭😭بهشون گفتم من بدبخت فقط حسمو گفتم نگفتم حس ششم دارم که

ولی خیلی خوب بود اگه جواب میدادم حاااال داره😂😂😂😂😂😂

ممنی بیاااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭ی غلطی کردم توش موندم من نمیخوااااااستم اینطوری بشه😭😭😭😭😭😭 ول ...

چیشده؟😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فیلی کجاااااییییی بیا😭😱😭😭😭😱 یکی تایپک زده بیای راحع ب این موضوع حستونو بگین هنه ی چی گفتن من ...

پاااااف😁😁😁😁👌