2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105319 بازدید | 18988 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون موهات خیلی مشکیه رنگ کنی بهت میاد غصه نخور دیر و زود داره سوخت و سوز نداره یا حتی ابروهات رنگش ...

🤔🤔🤔🤔

حالا حالا ها که قصد ندارم رنگ کنم خیلی خوشم نمیاد

ولی فکر نمیکنم فرقی کنه 

شاید باید کامل آرایش کنم تا به صورتم بیاد

نمیدونم والا خورده تو ذوقم😭

اگه رنگ عکس بود بهم میومد ولی به جیگری میزنه مخصوصا وقتی نور کمه

بعد خب من لبمم بزرگه رنگ تیره بزرگتر میکنه 

عاشق رنگ عکسشم😭😭😭

چند ماهه هی میگم بخرم نخرم خریدم این جوری شد

🤔🤔🤔🤔 حالا حالا ها که قصد ندارم رنگ کنم خیلی خوشم نمیاد ولی فکر نمیکنم فرقی کنه  شاید بای ...

چند خریدی ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
🤔🤔🤔🤔 حالا حالا ها که قصد ندارم رنگ کنم خیلی خوشم نمیاد ولی فکر نمیکنم فرقی کنه  شاید بای ...

آره با آرایش کامل فرق داره جلوه رژ

کرم پودر و ریمل بزن بعد بیا بگو چجوری شد

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

من خواب بودم بیدار شدم دیدم ویتامین اس داده تموم شد همه چی تموم شد من تموم شدم آنلاینم نشده از دیشب

منظورش چیه🥺🥺🥺🥺

جوابمو نداده هنوز

قلبم داره عین چی تالاپ تالاپ میزنه

مامان بزرگش فوت کرد

هیییییییع ای وااای 😭😭😭😭

خدا بیامرزههههه 😭😭😭

خدا دلشو آروم کنه 😓😓😓😓

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
هیییییییع ای وااای 😭😭😭😭 خدا بیامرزههههه 😭😭😭 خدا دلشو آروم کنه 😓😓😓😓

خدا همه رفته هارو بیامرزه😔😔😔

چقدر وضعیت بدیه پیشش نیستم دیر دیرم جواب میده کلا نمیدونم چی باید بگم 

پروژه هم داریم فردا تحویلشه من باید براش انجام بدم خودش نمیتونه