2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105554 بازدید | 18988 پست
من خیلی دخترِ بیرونی‌ای بودم . از مدرسه که میومدم باید میرفتم مغازه یا وقتی بعدازظهری بودم تا نزدیکا ...

عزیززززم الانم میتونی انجام بدی حالا من خیاطی دوس دارم از بچگی هم مامانم مینشست پای خرج میرفتم با وسایلش ور میرفتم با دقتم به چرخ خیاطی نگاه میکردم چجوری کار میکنه

مامانمم چیز زیادی نمیدوختا در حد پرده ساده چادر روبالشی و اینجور چیزا

حالا مامان بازو خیاطه همین عقد کنیم میرم ور دل مامانش بهم یاد بده 😅

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
منم انجام نمیدم خوشم نمیاد میچسبه بهم  تو حتما بچگیات خیلی گوسفند و بره ندیدی الان بهت چسبیده ...

نه ندیدم 

داییم واسه آحی بزرگم که بچه بود از تبریز یه بزغاله فرستاده بود 

خواهرم با شیشه بهش شیر میداد ، میاورد تو تونه با خودش میخوابوند 😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیززززم الانم میتونی انجام بدی حالا من خیاطی دوس دارم از بچگی هم مامانم مینشست پای خرج میرفتم با وس ...

عزیزم ان‌شاااااءالله 😄😄😄😍😍😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آرزو تو نمیدونی رها و لیانا وقتی گفتم نی‌نی داری چه ققققدر خوشحال شدن که ! گریه‌شون گرفته بود از خوش ...

قربون دوستای با معرفت که اینقدر مهربونن والا از بی معرفتیم نبود کل بارداریم پر از استرس های جور وا جور بود تازه الان دارم یه نفس میکشم البته در کنار استرس کرونای لعنتی 😅نه والا کلا مامانم در همه حالت به اسم های پیشنهادی اینطوریه 😒😒😒😒به هر کی هم میگم انتخاب نکردیم باور نمیکنه فکر میکنن دروغ میگم 😅😅

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
قربون دوستای با معرفت که اینقدر مهربونن والا از بی معرفتیم نبود کل بارداریم پر از استرس های جور وا ج ...

عزیززززززم خدا رو بی‌نهایت شکر که کمی از استرست کم شده 😍😍😍 خلاصه که مارو بی‌خبر نذار از اسمِ نی‌نی‌مون 

@__لیانا__  

@رها9411  

مرسی عزیزم. این روزا اصلا حالش خوب نیست ویژه دعاش کن. چه حس خوبیه دیدن تیکر بارداریت😍 کاش زودتر ...

رها ی عزیزم من تو این تاپیک اعلام کرده بودم خودم هم زیاد نمیشد بیام اینجا فکر نمیکرد م به اینجا سر نزدی و خبر نداری ببخشید دوستم کل بارداریم با استرس گذشته اصلا نفهمیدم طبیعی می افته، 7 خرداد ولی سزارین انشاءالله به امید خدا، 24 خرداد انشاءالله به امید خدا بیای خبر های خوشی از خاله ات بدی به حق فاطمه زهرا

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیززززززم خدا رو بی‌نهایت شکر که کمی از استرست کم شده 😍😍😍 خلاصه که مارو بی‌خبر نذار از اسمِ نی‌ن ...

چشم اورانوس مهربونم 😘

نه ندیدم  داییم واسه آحی بزرگم که بچه بود از تبریز یه بزغاله فرستاده بود  خواهرم با شیشه ...

ای جوووونم عزیزم من عاشق بره و بزغاله بودم دهنشونو صاف میکردم انقدر فشارشون میدادم 

به یکیشون یاد داده بودم دستمو میاوردم جلو رو دوتا پاش وایمیستاد دستاشو میذاشت تو دستم مثلا دست میدادیم 

آخییی یادشون افتادم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
رها ی عزیزم من تو این تاپیک اعلام کرده بودم خودم هم زیاد نمیشد بیام اینجا فکر نمیکرد م به اینجا سر ن ...

انشاالله راحت زایمان کنی همونجوری که خودت دوست داری😍😍

قربون دوستای با معرفت که اینقدر مهربونن والا از بی معرفتیم نبود کل بارداریم پر از استرس های جور وا ج ...

سلاااامممم آرزوووو  خوبی؟؟؟؟؟ وای مبااااارک باشه😍😍😍😍😍😍😍😍چقدرررر خوشحال شدم خبر بارداریت رو شنیدم خداروشکر 😍😍😍😍😍 انشالله به سلامتی به دنیا بیاد نی نی خوشگل و تپل مپلت😍بخدا خیلی ذوق کردم برات خبر بارداریتو شنیدم گریم گرفت از شدت خوشحالی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چششششم ننه    

گبونت ننه😘😘😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای خدا من 😀 بچا دستام بوی گوسفندِ تمیز میده 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چه قدر دوس دارم 😍😍😍

کارت عالیه😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من خیلی دخترِ بیرونی‌ای بودم . از مدرسه که میومدم باید میرفتم مغازه یا وقتی بعدازظهری بودم تا نزدیکا ...

اورا تو باس مرد زندگی میشدی درازدار من😁🤗