2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105554 بازدید | 18988 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا بده برکت 😁😁

😂😂 سوال دیگه ای بود از من و فیلی بپرس

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
واسه منم ازینا بخوووووووووووووووووووون 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کی مه اوراره بزو چش سیاهه بزو دیم مثه ماه بزو

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عجب ادمایی یکی جواب سلام منو نداده هاااااا😣

ننه اول صبحی یدونه سلام همگانی بده بره وگرنه تا اخر شب باید سلام کنیم😁

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ممنی ما میمی نمیخوایم؟ رسیدگی نمیخوایم؟؟ همینه منو فیلی افتادیم دنبال میمیای مردم😂😂😂😂 الان سهم ...

فقط فاطمه حق الممه داره بقیتون با ممه ببعی بزرگ کردم میدادمتون دم شیر گوسفندمون سیر میشدین یدونه با سمش میزد پشتتون عاروقم میزدین و خلاص😁

فقط فاطمه حق الممه داره بقیتون با ممه ببعی بزرگ کردم میدادمتون دم شیر گوسفندمون سیر میشدین یدونه با ...

😂😂😂 بذار فیلی بیاد دوتایی میایم ماساژت میدیم خستگیه بزرگ کردن ماها از تنت دربره😁

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
کی مه اوراره بزو چش سیاهه بزو دیم مثه ماه بزو

🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍🤗😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچا من یه بالش داشتم روشو درآوردم بندازم تو ماشین بشورم . دیدم متقالشم افتضاحه 😅😅 همش جای ردِ آب بود . حالا نمیدونم آب دهنم بود یا گریه‌های شبانه از دوری عشقم 😢😢😅😅😅😅😅

خلاصه که همونطور اونم انداختم تو ماشین . وقتی شست موقع درآوردن پارچه‌ش جِرجِر شد 😂

پشمشو درآوردم از تو متقال (زن‌عموم اومده خونه‌مون) با زن‌عموم پشمشو باز کردیم . ینی از یه بالشِ کتابی ببینید چه قدر پشم درومد 🤣🤣🤣🤣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

وای خدا من 😀 بچا دستام بوی گوسفندِ تمیز میده 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چه قدر دوس دارم 😍😍😍

بچا من یه بالش داشتم روشو درآوردم بندازم تو ماشین بشورم . دیدم متقالشم افتضاحه 😅😅 همش جای ردِ آب ب ...

مامان من هرسال کل بالشو باز میکنه و پشمارو از هم باز باز میکنه دوباره پرشون میکنه

خودتم شبا قبل خواب بالشتو از پهلو و چپ و راست کتک بزن پف کن بعد بخواب اونجوری سر درد میگیری

وای خدا من 😀 بچا دستام بوی گوسفندِ تمیز میده 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چه قدر دوس دارم 😍😍😍

😂😂😂بو گوسفندِ تمیز 

خیلی باحال بود

مامان من هرسال کل بالشو باز میکنه و پشمارو از هم باز باز میکنه دوباره پرشون میکنه خودتم شبا قبل خوا ...

آره مامانِ منم 😍😍😍😍

ولی خب من هیچ موقع کمکش نمیکردم . با خواهر بزرگم انجام میداد

الان دیدم چه قدر لذت بخشه

آره مامانِ منم 😍😍😍😍 ولی خب من هیچ موقع کمکش نمیکردم . با خواهر بزرگم انجام میداد الان دیدم چ ...

منم انجام نمیدم خوشم نمیاد میچسبه بهم 

تو حتما بچگیات خیلی گوسفند و بره ندیدی الان بهت چسبیده حسابی که دست کردی تو پشم 

من خیلی دخترِ بیرونی‌ای بودم . از مدرسه که میومدم باید میرفتم مغازه یا وقتی بعدازظهری بودم تا نزدیکای ظهر مغازه بودم بعد میرفتم مدرسه . صبح‌ها باید پول میبردم بانک چون بابا همیشه چک داشت . شبا مغازه رو خودم میبستم و ... مخصوصا وقتی سهمیه داشتیم کلا چند روز درگیر بودیم .

کارای اینطوری خیلی لذت بخشه 

کاش با مامانم انجام میدادم