2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
منم هرسال ارزوهامو مینویسم سال بعد میخونم بعضیاشو اصن میمونم که چیشد فلان ارزوم براورده شد کلا انگار ...

اررررره دقیقا خیلی ناسپاسیه ارزو میکنیم بعد کلا ارزومونو یادمون میره😬😬😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فیلیسیتی تورو نتونستم دیشب تگ کنم Zizi1398تورم نتونستم ریپلای کنم الان جوابتو بدم هرکاری کردم نشد ...

ممنون گلم😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها ون سال دیگه میان تایپک مارو نگا میکنن اون جدیدا میگنwwwwooooowwwwچ تایپک قدیمی ای چن صفحه هم ...

باشه😁

منم یه خاطره دارم

عربی یادتونه ضمیر اشاره داشتیم برا مونث اللائی و اللاتی؟

من یبار داشتم جواب میدادم بجای اللاتی گفتم الواطی😑

معلممون انقدر خندید با بچای کلاس من نمیفهمیدم چرا میخندن دوباره میگفتم الواطی

اخرش برام توضیح دادن😬

منم یه خاطره دارم عربی یادتونه ضمیر اشاره داشتیم برا مونث اللائی و اللاتی؟ من یبار داشتم جواب میدا ...

😂😂😂😂😂😂

من چیزی یادم نمیاد ازینا ...

البته تو دانشگاه ترم یک درسِ الکترونیک ، استادمون هر موقع میگفت پریود همه سرا میرفت پایین از خجالت . حتی پسرا 😅😅😅😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😂😂😂😂😂😂 من چیزی یادم نمیاد ازینا ... البته تو دانشگاه ترم یک درسِ الکترونیک ، استادمون ...

😅

دقیقا ن باا چرا بترکی خودوم پشتتوم راستب ببینم آمی اومده @آمیتیست65 ‍ خواهر کجایی توووو گممون کرد ...

ماربری قبلیم سر گلشیفته خنگول ترکید تو اون تایپک طرفدارش بودن برام گزارش زدن نی نی یارن نه گذاشت نه برداشت بدون اینکه نگا کنه ترکوند😒😒😒😒

منم یه خاطره دارم عربی یادتونه ضمیر اشاره داشتیم برا مونث اللائی و اللاتی؟ من یبار داشتم جواب میدا ...

😂😂😂😂😂😂

ما همچین ضمیری نداشتیم فکر کنم واسه انسانیا بوده فقط

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
ماربری قبلیم سر گلشیفته خنگول ترکید تو اون تایپک طرفدارش بودن برام گزارش زدن نی نی یارن نه گذاشت نه ...

سرِ گلشیفته‌ی خنگول ؟؟؟ 😅😅😅 بیچاره گلشیفته 😅

چی گفته بودی مگه ؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سرِ گلشیفته‌ی خنگول ؟؟؟ 😅😅😅 بیچاره گلشیفته 😅 چی گفته بودی مگه ؟؟

هیچی تایپک زدن خوشگله ایا ،،همه گفتن ااااااره ماهه من گفتم نه خوشگل نیس ابروهاشو حداقل اصلاح نمیکنه ،خب تایپک زده نظر بخواد منم گفتم نه همه کاربرا خوردنم گفتن چرا گفتی خوشگل نیس گفتم خب بنظر من خوشگل نیس خوووو،،،بعد چنتا حرف بارم کردن منم از حرص گفتم چرا بر ی زن که کشورشو فروخته رفته با من دعوا میکنین گفتن بتو چه مگه تو قبر تو میرارنش چرا میگی منم😄حرصم درومد گفتم اون ی زن هرزه ست رفته لخت مادرزاد شده شما سر اون با من دعوا دارین و اونو الگو قراردادین برخودتون همممسون گزارش زدن بهم😂😂😂

اخه همش میگفتن بتوچه مابهش افتخارمیکنیم فلانه فلونه

سرِ گلشیفته‌ی خنگول ؟؟؟ 😅😅😅 بیچاره گلشیفته 😅 چی گفته بودی مگه ؟؟

یه استادی داشتم خیلی خوب و مهربون بود

صبح کلاس داشتیم باهاشم هوا هم معمولا ابری بود اینم کلا برقا رو خاموش میکرد پروژکتور روشن میکرد

همه خوابالو بودن گفت کیا حالشون خوبه سرحالن دستا بالا 

بعد پرسید چرا یسریا خوب نیستید و فلان و اینا بیشتر پسرام دستاشونو نبرده بودن بالا

لاااااااامصببببب برگشت گف اونایی که خوبن یکم بدن به اونایی که خوب نیستن

اقاااا پسرا سرحال شده بودن که خب دیگهه بدید ما حالمون بده

استادم فهمید چی گفته

اه خودش خوب بودا دانشجوهای اون کلاس از گروهای مختلف بودن پسرای بشدت بیششششور

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق