2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
بوگو بوگوووووو🤩🤩🤩🤩

بگم ب فاک میرم باید از اوری بپرسم ویسم رو رمزدار کنم همه نتونن بشنون چون لو میرم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بوگو بوگوووووو🤩🤩🤩🤩

میخای تاپیک بزنیم تجربیات بوقیه مونا بچه ها😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مونوم جلوتوم 😂😂😂

گروپ کامله برو بچ دنبال گروپ جدید بگردید😂

تا این حد ؟؟🤣🤣🤣

آره بابا میگم خاطرم جهانیه تا بگم هرکی اونجا بوده منو میشناسه

نه بزن تجربیات بوقیه ننه و بچا 🤣🤣🤣🤣

آره اینجوری بیشتر میان خصو1یت ببینن جریان چیه دیگ وقتی میان گیر میفتن و برا پشیمونی دیره و بوقیدی😂😂😂

آره اینجوری بیشتر میان خصو1یت ببینن جریان چیه دیگ وقتی میان گیر میفتن و برا پشیمونی دیره و بوقیدی😂 ...

باید منشی استخدام کونوم نوبت بده 

مثلا بگه تا دوماه اینده بوقه فیلی خالی نیست😂😂😂

باع...
اوووه اووووه یعنی بشوم تم برای ویسات ؟تم قین شوکولاتی 🤣🤣🤣

😂😂😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
@فیلیسیتی   ریپلای نشد پیامت برام وای من ی خاطره ضایع از کسینوس دارم مال زمان دانشجوییمه یعن ...

اوه اوه یه بچه معرووووف داریم 😂😂

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
آره اینجوری بیشتر میان خصو1یت ببینن جریان چیه دیگ وقتی میان گیر میفتن و برا پشیمونی دیره و بوقیدی😂 ...

😂😂😂😂😂😂

بگم ب فاک میرم باید از اوری بپرسم ویسم رو رمزدار کنم همه نتونن بشنون چون لو میرم

اول برو پیکوفایل ، حساب کاربری بساز تا بقیه‌ش

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام ممنی وای چ عالی گفتی اتفاقا من دیشب یه صفحه عااااالی برام اومد خاک ب کلم اصلا یادم نیست کدوم صف ...

اشکال نداره😅

خاک به کلم خیلی خوب بود😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰