تیتی میاد میره گاهی . ولی فیلی رو خبر ندارم چون کاربریشم انگاری ترکیده
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون میشم نصب کنید ، بعدم ۵ امتیاز بدید که اپلیکشنم توی سرچ بازار بیاد بالا برای کاربرا 🥲🥲
تو بازار سرچ کنید : لالالند
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نصبش کردم اوری قصه احسان کوچولو رو امشب برای پسرم میزارم حتما فقط این که احسان کوچولوی من اص ...
آ قربونش برم ممممممن 😻😻😻😻
خدا حفظش کنه . کاشکی دوست داشته باشه 🥲
اتفاقا از قصه احسان خیلی خوشش اومد چند تا قصه دیگه هم برای پخش کردم خیلی دوست داره
عزیزززززم 😻 خیلی خوشحالم 🥲