2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105294 بازدید | 18988 پست
عزیزززززززم ❤️

اوری تی تی کجاست انگار خیلی وقته نیومده 

از فیلی خبر داری؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اوری تی تی کجاست انگار خیلی وقته نیومده از فیلی خبر داری؟

تی‌تی میاد میره گاهی . ولی فیلی رو خبر ندارم چون کاربریشم انگاری ترکیده 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه الهیییییالهه جونم چقدر دلم تنگ اون روزا شده مثل روز های خوش مدرسه که هیچوقت یاد آدم نمیره

سلااااام آفتابی جونم😍😘 آره درست میگی شبیه روزای خوش بچگی بود و دیگه تکرار نمیشه

بچه های اینجا جزو کسایی هستن که فراموش نمیکنم و یادم میمونه❤️ 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق

من از فیلی خبر دارم گاهی به همدیگه پیام میدیم. روتین روزانه اش کار و ورزشه چیز خاص و بیشتری ازش نمیدونم

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلااااام آفتابی جونم😍😘 آره درست میگی شبیه روزای خوش بچگی بود و دیگه تکرار نمیشهبچه های اینجا جزو ک ...

سلام قربونت بررررررررم من   

دلم تنگ شده برا همتون     

کاش دوباره جمع شیم ،حرف بزنیم 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
من از فیلی خبر دارم گاهی به همدیگه پیام میدیم. روتین روزانه اش کار و ورزشه چیز خاص و بیشتری ازش نمید ...

دلم حتی برای عکس پروفایل شم تنگ شده 

سلام قربونت بررررررررم من دلم تنگ شده برا همتون کاش دوباره جمع شیم ،حرف بزنیم

خدا نکنه ❤️

آره کاش میشد دوباره جمع شیم

بچه ها این اپلیکشن قصه‌گوییِ منه 🙈

ممنون میشم نصب کنید ، بعدم ۵ امتیاز بدید که اپلیکشنم توی سرچ بازار بیاد بالا برای کاربرا 🥲🥲

تو بازار سرچ کنید : لالالند 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها این اپلیکشن قصه‌گوییِ منه 🙈ممنون میشم نصب کنید ، بعدم ۵ امتیاز بدید که اپلیکشنم توی سرچ بازا ...

نصبش کردم  اوری     

قصه احسان کوچولو رو امشب برای پسرم می‌زارم حتما   

فقط این که احسان کوچولوی من اصلا خجالتی نیست  

نصبش کردم اوری قصه احسان کوچولو رو امشب برای پسرم می‌زارم حتما فقط این که احسان کوچولوی من اص ...

آ قربونش برم ممممممن 😻😻😻😻

خدا حفظش کنه . کاشکی دوست داشته باشه 🥲

آ قربونش برم ممممممن 😻😻😻😻خدا حفظش کنه . کاشکی دوست داشته باشه 🥲

اتفاقا از قصه احسان خیلی خوشش اومد 

چند تا قصه دیگه هم برای پخش کردم  خیلی دوست داره 

اتفاقا از قصه احسان خیلی خوشش اومد چند تا قصه دیگه هم برای پخش کردم خیلی دوست داره

عزیزززززم 😻 خیلی خوشحالم 🥲

عزیزززززم 😻 خیلی خوشحالم 🥲

اورایی 

سلام عزیزم

تولدت مبااااااااااااارک

هزار هزار هزار آرزوی خوب و سلامتی برات دارم

بوس بهت🥰🥰🥰🥰

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بچه ها این اپلیکشن قصه‌گوییِ منه 🙈ممنون میشم نصب کنید ، بعدم ۵ امتیاز بدید که اپلیکشنم توی سرچ بازا ...

وااااااااااای بالاخره انجامش دادیییییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

تبریک میگم گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

سلام آفتابی جونم خوبی😍😍

بیمعرفت نشدما

فقط خیلی خیلی سرم شلوغ پلوغ بود

الان سرم خلوت تر شده

دوست دارم بیشتر بیام ان شاالله🥰