2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105296 بازدید | 18988 پست
منم خوب و عالیم. از بقیه بچه ها خبر نداری؟ هیچکس نیست دیگه

بیستر از یکساله که از هیوا خبر ندارم ! داشتم تلفنی باهاش صحب میکردم (تو چتِ دیوار) . شبش بیرون رفتیم یچی بخوریم گوشیم افتاد از دستم شکست . و چون چندین بار بود ال‌سی‌دی عوض میکردم ، و هر بارم هزینه‌ش زیاد بود ، دیگه گوشی جدید خریدم و کلا شماره‌ها رو از دست دادم (که البته تو در جریانی) 

بعد از اون شب ، تا همین امشب منتظرم که بلکه هیوا بهم پیام بده : ( 

ولی خبری ازش نیست و خیلی ناراحتم از این موضوع 💔

منم خوب و عالیم. از بقیه بچه ها خبر نداری؟ هیچکس نیست دیگه

هاله که همین الانم داشتم باهاش صحبت میکردم 

تی‌تی هم که دیر به دیر سر میزنه همینجا ولی هست خداروشکر

زینب (narngk) رو نمیدونم یادته یا نه ، ولی فیلی باید یادش باشه ... اونم خداروشکر تو سایت ماد‌‌‌‌ر‌‌‌ان دارمش هر روز 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیستر از یکساله که از هیوا خبر ندارم ! داشتم تلفنی باهاش صحب میکردم (تو چتِ دیوار) . شبش بیرون رفتیم ...

عه چه بد

پس یعنی همیشه تو شروع کننده پیام و پیام دادن بودی که دیگه پیام نداده؟!! 

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
هاله که همین الانم داشتم باهاش صحبت میکردم تی‌تی هم که دیر به دیر سر میزنه همینجا ولی هست خداروشکرزی ...

اینا رو نمیشناسم

من آفتابی و ممنی و تو و فیلی رو یادمه

دخترهمساده و سونی هم که خودشون دیگه نیومدن و حذف اکانت کرده بودن، دیگه ...🤔🤔 همینا رو یادمه

ها زیزی رو هم که میدونم تو اینستا فالو دارمش نینیش تقریبا یسالشه🥰

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
اینا رو نمیشناسممن آفتابی و ممنی و تو و فیلی رو یادمهدخترهمساده و سونی هم که خودشون دیگه نیومدن و حذ ...

نی‌نی داره ؟؟؟؟ جدیییییی ؟؟؟؟ 

وااااای عزیززززززم 😻😻😻😻😻

خیلی خوشحالم براش 😻

نی‌نی داره ؟؟؟؟ جدیییییی ؟؟؟؟ وااااای عزیززززززم 😻😻😻😻😻خیلی خوشحالم براش 😻

آره یه دخمل چش رنگی ناز و بانمک داره🥰 ماشالا هزار ماشالا از لحظه تولد موهاش خرمن و گیسوکمند طور بود😍

سلااااااام 😻😻😻

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سال نو مبارک بچا 😻😻😻😻

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بهترینها رو براتون آرزو دارم 🫂

بهترینها رو براتون آرزو دارم 🫂

سلااااام ممنون اورکم، سال نو تو و همه بچه های اینجا هم مبارک.

امیدوارم سال خوب و پربرکتی برای همتون باشه😘❤️

سلااااام ممنون اورکم، سال نو تو و همه بچه های اینجا هم مبارک.امیدوارم سال خوب و پربرکتی برای همتون ب ...

عزیزززززززم ❤️

اینا رو نمیشناسممن آفتابی و ممنی و تو و فیلی رو یادمهدخترهمساده و سونی هم که خودشون دیگه نیومدن و حذ ...

آخه الهییییی

الهه جونم   

چقدر دلم تنگ اون روزا شده 

مثل روز های خوش مدرسه که هیچوقت یاد آدم نمیره   

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین